söndag 26 februari 2017

Sluthandlat Djurmagazinet!

Var på väg att köpa lite fiskar på Djurmagazinet men det behagade ingen komma och utföra vad som skulle göras så man nöjer sig med gårdagens snigel, växter och neontetror till någon annan. Bojkott av Djurmagazinet som inte är serviceinriktad!

Fiskar man ville ha var fem kopparbarb och fem-tio svart neontetra i skilda kar när man inte vet huruvida de skulle gå ihop. Har två kopparbarb varav en antagligen fått någon sjukdom när den endast ligger på botten. Har en svart neontetra tillsammans med 8-10 kardinal och neontetror. Hade varit trevligt med fler svarta neontetror.

1 kommentar:

  1. Nonchalanta imbecilla som inte begriper att det är skadligt för butiker att ignorera kunder! Tyvärr så har inte alla generationer fått den allmänbildningen. Alla kunder skall och inte bör! behandlas med största varsamhet! Fittstimmet har tidigare visat sig vara arroganta. Då får det vara och fiskar finns på många olika håll. Foder och tillbehör likaså. Aldrig värt något att bli upprörd det är bara onödigt energi utlägg. Att bojkotta en butik har man gjort åtskilliga gånger och aldrig mer satt en fot där och med blandningen någorlunda serviceinriktade med 100% imbecilla flator så får dessa butiker behålla sina varor och tjänster. Svårare än så är det inte!

    SvaraRadera