lördag 25 februari 2017

Sinnesfrid

Så fick man tag på en lampa till saltstenslampan. Den ger sinnesfrid och lugn, harmoni och mental avkoppling. För den som inte har eller haft en sån kan det vara svårt eller omöjligt att förstå hur mycket den betyder. Det har varit väldigt omtumlande och störande att den slocknade. Nu blir det som det ska.

Lite kvitton på en del handlat. Köpte dels växter och en elefantsnigel dessförinnan tobaken och lite livsmedel och inte att förglömma bränsle till bilen det är ju ett måste för att kunna ta sig fram och tillbaka dit man ska när busstider krockar och misstämmer mellan läns och lokaltrafik. Tobak landade på 1469 istället för 1314 men det är det alltid värt sedan tillkommer karburatorskydd och rödsprit för att slippa problem med kondens och ispropp. Det är aldrig gratis att äga och framföra bil men man kommer sig ändå billigt undan då försäkring är låg och den är skattebefriad. Besiktning vartannat år då är det värt att hålla den igång.

1 kommentar:

  1. En total befrielse att man skrotade melodifestivalen efter 1989. De flesta "bidrag" erhåller ju inte ens askan ur en för decennier slocknad eld!!! Musik skall vara musik och inte ihopklippt, samplad och ej hörbar gegga. Det är det sedan 1990. 27 år av mer eller mindre rena avfallen! Är alla lomhörda, halv eller stendöva??? Bannlys hela evenemanget!

    SvaraRadera