onsdag 1 februari 2017

Sovmorgon torsdag

Imorgon och fredag blir det sovmorgon även om man lär vakna som vanligt har man inga förpliktelser utan kan somna om igen och vakna mer utvilad. Blir nog ändå att kanske göra lite för sig själv. Det vet man aldrig...

1 kommentar:

  1. OT: depeche mode har släppt det sämsta de någonsin släppt sedan "personal jesus" antagligen någon politisk känga mot USA:s nyvalda president. Märkligt att alla artister och band motsätter sig demokrati och solidaritet! När de stödjer kommunismen och vänster våldsverkare genom sina multi bottnade budskap!

    Många är artister och band man bojkottat som katastrofalt stödjer avgrunden till regering med alltiskammen och kapitalist kommunisterna all total själv förnedring för att hålla huvudet ovan vattenytan och vifta med armar och ben för att påminna befolkningen "hallå här är jag lyssna på min musik" när de i princip glömts bort efter alla år av frånvaro. Hellre dör man än går med i lämmeltåget och blir ytterligare en procent i statistiken som de 87% som röstade för det de nu tvingas utstå och plågas av. Jodå så var det är det och förblir det.

    SvaraRadera