söndag 5 februari 2017

Bra att det finns

Beställde produkter för något tag sedan. En liter Kolloidalt silver, en burk MSM i tablettform och naturligtvis påsen med MSM i pulverform. Dessa kommer man fortsätta använda och beställa när de sinar i förpackningarna. Hellre biologiska och kroppsegna ämnen än syntetiska kemikalier som kortar liv. Varje människa har ett liv, varje människa gör vad de vill med sina liv. Märkligt att somliga låter andra bestämma över deras livsöden. Så är det tyvärr.
Framtiden får visa om man får tag på silver maskin som sista bilden visar. Inte för att man skulle vara stor konsument eller att flaskorna är dyra i inköp, men det kan vara ytterligare ett projekt i raden att kanske prova på att tillverka själv för eget bruk naturligtvis.

1 kommentar:

  1. Det blir att ligga lågt ett tag med "surfplattan" tills man finner lösning på wi fi. Mycket gamla sopor på internet och mer. Ibland är det som att besöka en uråldrig soptipp. Det bästa är att aldrig ha bråttom oavsett vad man än investerar mycket är nyhetens behag och sedan är man tillbaka i vardagens grå zon. Lite trist att kapitalet ryker även om man har så att man klarar sig hade man hellre spenderat kanske hälften av summan man la ut på surfplattan med tillbehör på lite mer akvarium arter och växter. Egentligen hade det räckt med en bluetooth snäcka. Nåja, det löser sig med kommande ersättning. Snart dags att koja.

    SvaraRadera