lördag 18 februari 2017

Lördag 18 februari

Rensade ut i en garderob miljoner plastkassar, somliga kastades andra behölls, en kassfyll till en som behöver och lite till. Bra utrymme till annat. Snart dags att sätta om växterna, var ju ett bra tag sedan sist ja kanske 2 år sedan. Gäller att få tag på bra jord och inget billigt krafs. Köpte lämplig kruka med fat förra året till smaragdväxten (bilden) sedan får man se hur man gör. För övrigt lugnt nästa helg arbete.

2 kommentarer:

  1. Finns något som säger "sätta om växter eller blommor en gång per år" ser ut att inte riktigt stämma. Har man bra näring överlever växter även om man inte sätter om dem varje år. Med bra jord kan man nog hoppa över något år eller två kanske rent av flera år och ändå klarar sig växter väl. Någon expert på området är man inte men så mycket vet man att rätt yta är viktigt liksom vilken yta det rör sig om. Flyttar man en växt från ett rum till ett annat kan den känna att det är fel och då dör den. Växter är liksom mycket annat en hel vetenskap. Så är det.

    SvaraRadera
  2. Surfplattan funkar chysst även om det främst är internet som är något. Playbutik funkar inte alls när kontakten med dess servrar misslyckas konsekvent. Ljudet i hörlurar är helt galet då musiken ligger närmast och sång hamnar likt ett eko i bakgrunden. Appar kanske funkar delvis. Galet är att somliga appar är kopplade till servrar men vissa positiva egenskaper finns trots allt som bra uppstart, trevlig skrivbordsbild, inställningar, avsluta program som annars ligger på och tar ström, utforskaren med mera. Kan nog bli knepigt att få tag på skyddsetui till den då den är rektangulärt format. Man får väl dra samma slutsats som många andra: man får vad man betalar för och så är det i högsta grad med denna platta! Danskt märke så man får ha överseende i mastodont format. Någon recension där man köpte den blir det aldrig när de arma stolpskotten inte har andra regler och villkor än de har. Är dock lite nyfiken pä den lilla 7 tums modellen som fått sämsta betyg i recensioner. Har starka planer på att skaffa även den för att kunna göra en personlig bedömning och se ifall man lyckas få den att funka bättre än tidigare kunder. Det återstår.

    SvaraRadera