fredag 6 september 2024

43 Räcker Till!

Det blev mycket film helt plötsligt. Sammanlagt har det blivit inte mindre än 43 filmer från slutet av juni till och med idag. 34 beställda och 9 stycken köpta av en med stor samling VHS och DVD filmer.
Scan HP Deskjet 723 red HP Probook 430
Scan HP Deskjet 723 red HP Probook 430
Scan HP Deskjet 723 red HP Probook 430
Tre helt egna scan av DVD stickers.
Tre filmer varav 1 hade man tidigare på VHS köpfilm 2 kopierade VHS filmer. Förutsättningsvis är att man hinner med att se dem också. När somliga man såg senast på 90 talet. Can a biz tro.

Rysare eller skräck som de även kallas hade man på 90 talet mängder av som VHS köpfilmer vilka beställdes från dåvarande Melody Line och som mest hade man cirka 30 stycken vilka åtskilliga nästan alla såldes medan några har man. Nä, baksidor från Filmerna blir inte tillgängliga (även fastän de finns!) däremot framsidor och 
Instick till City Of the Living Dead. Oavsett blir det att kolla upp en hel del annat men
För ovanlighetens skull blev det en god pizza denna eftermiddag vilket man tyckte att man kunde unna sig efter veckans jobb med allt vad det innebär.

1 kommentar:

  1. Nostalgi när man får tag på gamla klassiska rysare och dessa 3 är absolut sådana man sett för 30 år sedan i runda slängar räknat. Det viktiga är att man har dem för att kunna se dem vid rätt tillfälle.

    SvaraRadera