söndag 8 september 2024

Lögardagen Till Ära Främst Vila!

Underbara helg efter veckans jobb och krypande ankommande värk i vänster och höger vader och knän snarare knäleder.

Annorlunda livsmedel och produkter motför tidigare, 2 år sedan bredbart, flera år sedan rödbetsjuice, aldrig tidigare gurksallad, halvår sedan Polar hjärtan.
Idag blev det att handla. Förvånansvärt nog var många varor till förmånliga priser på och bra rabatter vilket framgår av kvittot. Sällan och aldrig handlar man gurksallad men kände att det var dags för något. Bredbart har man inte köpt sedan 2022! RÅ dryck måste vara flera år sedan man beställde och drack. I övrigt är det de sedvanliga varorna.
I andra livsmedelbutiken blev det bland det minsta man handlat där. Can a biz tro.
Kakmonstret egentligen gif bild men fungerar inte här lika lite som 
Sombie eller Zåmby som någon sa.
Antagligen hämtar MS bilderna från Adobe, denna ska föreställa Baffin Island Kanada. För övrigt har det varit en stilla och framförallt lugn och skön lördag när man kan och hinner ta vara på sig själv, rehabilitera, filosofera och ägna akvarier mer tid liksom de växter man har inne och ute (på balkongen).

1 kommentar:

  1. Det isberget blev kortvarigt och man minns inte vilken bild som dyker upp efter den befintliga som var helt annorlunda. Vet inte vem som skulle bry sig alls om någonting öht. Folk generellt oroar sig medan andra roar sig.

    SvaraRadera