tisdag 3 september 2024

Nalta Dell (filmer) Handla Album

Fick idag tag på en Stephen King 3 films  box till lika förmånligt pris som föregående filmer (föregående inlägg)
Langoljärerna har man visserligen sett tidigare men för alldeles för länge sedan (för att minnas), då på VHS videoband nu är det DVD video som gäller! The Stand är Pestens Tid vilken man har och har sett liksom Golden Years så i detta fall var det Langoljärerna som var mest intressant att få tag på. Visst saknar man somliga filmer av författaren men kanske tids nog kan det hända att man lyckas skrapa ihop övriga man inte har.
Även fastän man har de 2 andra Pestens Tid och Golden Years separata är det mer exklusivt att ha en box med samtliga 3 filmerna. Hade varit bra att ha följande filmer också.
En Film man gärna fick tag på liksom 
Den boxen på 4 filmer, gärna 2 utbytta mot Nattarbete och Gräsklipparmannen. Men det är sällan man får tag i så tajta samlingar. Man är nöjd med vad man får tag i.
Äntligen! Efter 1 1/2 veckas leveranstid! Dök det så slutligen upp i brevlådan. Blir fint framöver några helgdagar.
Hade först för avsikt att bara handla Trocadero och vaniljbullar men väl i affären blev det baguette räkor, slabang, macchiato iskaffe och premium 2 stycken sköldpaddor choklad och alkoholhaltigt innehåll samt 2 stycken cognac pokaler.
Ibland har man tur när det vänder och monotoni vänder till personliga segrar. Vad som avses är att man lyckats få tag på några filmer man letat längre än 10 år Den som väntar på något positivt väntar sällan förgäves.

2 kommentarer:

  1. Köpte 3 films boxen för 150 kronor vid koll på nätet fanns den för 623 kronor+frakt. Bra vecka att få tag på filmer man varit ute efter en längre tid (åtalet är!). Livet Hemmavid verkar sisådär men annars är det extra plågor i höger och vänster smalben, kan hända att det hjälper med C vitamin kur, har hjälpt tidigare. Kaugen Staeur!

    SvaraRadera
  2. Otalet år! Skulle det ju stå, klantskallar gurgels felaktiga ordförslag naturligtvis! Gurgel kan hålla sig till sin Ai skit som aldrig borde ha funnits någonsin.

    SvaraRadera