söndag 15 september 2024

Söndag 15 September (Del Okej Annat Inte!)

Igår lördag tog man loss plaströret till värmepaketet passagerarsidan för att laga det med tejp. Lyckades inte få tillbaka det på plats så i eftermiddag gjordes försök och Heureka! Man fick fast det. Kände efter och det kändes varmt vid fönsterspjäll som vindrutekammaren på passagerarsidan. Sedan åkte man till de och handlade. Hade endast en plastpåse med varvid man letade febrilt och upptäckte katastrofen - de hade inga flergångskassar!!! 🤬😡
Självklart märker man varor de smyghöjt priserna på. Det i kombination med försämrat utbud gör att man hellre handlar lokalt än slösar drivmedel på att åka bil till en kedja som sviker kunder!
Blev lurad av kassörskan att gå ut genom grinden när där endast var likadana papperskassar som vid kassan. Upptäckte att streckkod endast kunde användas EN jävla gång!!! SÅ IN I HELVETE värdelöst!!! 😡🤬.

Åtskilliga brister hos dessa Silly Willys Klockarbäcken och den andra butiken på Skolgatan i hålan är för länge sedan totalt bojkottad! Saxfood öppnar säkert butiker överallt där det står tomma lokaler och gapar. Nåja, då får det väl bli den lokala butiken då och då sparar man ju drivmedel när Silly Willys ändå håller marknadspriser på sina livsmedel.
Handla hos dessa är likt tombola har man tur finns varor i butiken annars gapar hyllor tomma. Det kan man "köpa" när man vet att man inte åkt miltals med bil för att upptäcka att livsmedel, produkter och varor inte finns vid köptillfället. Can a biz tro.
Såg Sinkadus del 1, 2 och 3 igår kväll och det var en smula humor men ack vilken nostalgitripp! Ikväll kan det bli disc nummer 2 så får man se hur det kan gå.
Förutom Stig Engström, Stig Ossian Eriksson, Mona Seilitz, Hans Ernback och Nils Eklund kände man igen Tommy Nilson, Birgit Carlsten, Gun Jönsson, Jörgen Lantz, Gunnel Fred för att nämna några kända namn.

1 kommentar:

  1. Livsmedel är nödvändigt för överlevnad. Att saker och ting inte stämmer gör att man tappar tålamodet och genom att dom brustit i respekten mot kunder får de gärna stå med tom butiksyta, de som jobbar där verkar mest lida av personliga problem, är nog nöjda när de går och står ensamma i butiken. För mycket "personliga Persson" generellt i de flesta butiker i Umeå liksom övriga Sveriges städer.

    SvaraRadera