måndag 16 september 2024

Söndagkväll Filmtajm

Det borde knappast vara svårt att gissa vilken film/serie man sett? Sinkadus naturligtvis del 4-6 och Jo, både intressant som underhållande där man faktiskt fick se Henrik S Järrel i en B roll utan replik eller ens ett ljud ifrån karln. Minns att han nog medverkade i sånt är livet ett humoristiskt underhållningsprogram i början av 80 talet. Riktigt trevlig underhållning.
Filmer man kan leta efter (ifall man på något sätt skulle finna dem) är En Flicka På Halsen (1982), Gräsänklingar (1982), Hallo Baby (1976), Barnförbjudet (1979), Mannen Som Blev Miljonär (1980), Bevisbördan (1978) för att nämna några eventuellt intressanta produktioner. Can a biz tro.

Visst finns det mängder av svenska filmer, serier och program man gärna vill se igen men det är många gånger som att leta nål i en höstack eller ett häftstift i en åker.

1 kommentar:

  1. Det enda man hade minnesbild från var bilen (opel -69) de lastade guldtackor i skuffen på, i övrigt hade man inte sett serien när det begav sig cirka 1980 eller 81. Härlig soppa till handling vilken är en fristående fortsättning på "ärliga blå ögon" från 1976, vilken man såg innan och med manus och regi av Leif Krantz kanske man inte kunde förvänta sig så annorlunda handling när man i dagsläget har inte mindre än 7 serier av honom. Kulla mannen, kråkguldet, stora skälvan, pojken med guldbyxorna, ärliga blå ögon och sinkadus. Den som eventuellt saknas skulle kunna vara modiga mindre män. Att han dessutom stod för regi för Skånska Mord (Bessingemordet) blev lite av en överraskning.

    SvaraRadera