söndag 1 september 2024

Bra Belysning Fiskar och Växter

Belysningsarmaturen var betydligt kortare än emballaget (ytterkartongen) men som den ombytliga kameleont man är har man för länge sedan upphört att förvånas. Monterad på plats blev det en annan åtgärd att utföra.
Som armaturen ser ut monterad och funktionell. Visserligen finns det en cirkulationspump som fungerar något kortare tag och då är det bra att ha den batteridrivna bubbelpumpen försedd med USB kabel och då använder man en powerbank vilket gör att man inte är beroende av någon nätström vilket man upptäckte när en säkring som utlöste gjorde bostaden tillfälligt strömlös.
Dimljuset ser så ut och det märks på fiskarna att de blir lugnare när ljuset inte är för intensivt.
Guppys blir lugnare medan Kuhliålar speedar som vanligt. 
Själva strömbrytaren har öglor så att man kan antingen hänga upp den eller som i det här fallet skruva fast den på kortsidan av möbeln akvariet står på. Det underlättar när man ska slå på och av strömmen. En kontrollampa lyser grön när man satt i nätkabeln i nätuttaget.
Då vet man att strömmen leder fram till strömbrytaren och vidare till armaturen. Can a biz tro.
Kan nog vara något för de som har behov av att få något sådant insatt. Frågan är bl a hållfasthet som hållbarhet. Det kan bli en tidsfråga när man skaffar implantat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar