söndag 3 juli 2016

Akvarium tre

Då hade man bytt vatten i akvarium tre och fyran bytte man i veckan någon dag så ettan och tvåan är de som är ej bytta sedan sist man bytte i dem. Det brukar man föra i almanackan då dessa är på 69 respektive 65 liter. De såg ut att glädjas åt vattenbytet räkorna det var som om det blev nytt liv och det är en tillräcklig omställning för dem så nu får de vara ifred.

Bilden är en något äldre tagen men det är akvariet där 3-4 räkor huserar. En färskvatten räka tre Amano och någonstans en nanoräka som är så liten att man måste ha förstoringsglas för att upptäcka den  (åtminstone själv).

1 kommentar:

  1. Ikväll har man (åter)sett en hembränd DVD: Sha Na Na "at the hop" från Musik Laden Tyskland 1973, rätt schysst med bandet som bildades 1969 och hade (enligt) rykten sin första spelning på Woodstock festivalen vilken man naturligtvis har och även Woodstock diaries som gick på TV. När man vuxit ifrån sånt som bil evenemanget som gick av stapeln igår lördag är det skönare att se ett 10 manna band som framför gamla fina rock'n'roll hits!

    (Åter)såg även DVD'n hur man startar upp ett akvarium samt underhåll och skötsel av akvariet den hade varit bra och informativ för sju år sedan när man skaffade allra första akvariet, då visste man noll likaså fick man noll veta av Djurmagasinet där man köpte det mesta. Nu vet man desto mer och har totalt fyra akvarier varav två pä över 60 liter, ett på cirka 25 och ett mini på cirka 15-20 liter. Rekommenderar DVD videon från Tetra den är verkligen bra och informativ!.

    SvaraRadera