måndag 4 juli 2016

Nej inte USA!

Åkte till schtan idag med syftet att skaffa nya pedaler till cykeln då en gick sönder en eftermiddag på väg från jobbet. Väl där blev det mer då man även hade ett blomsterärende. Ärendet misslyckades vilket delvis var väntat men det blev ändå en ny Aloe Vera då den förra blev övervattnad och inte tålde jorden man omplanterade den i. Det blev även en Ampellilja då den förra antagligen även den blev övervattnad för de växterna s k a man bara ha!!! Med Bio Bact en liter ger det förutsättningar.

Man blev lite SNÅL så middagen blev i enklaste laget men pedaler på över 200 och blommor nästan 300 och bränsle till trotjänaren över 400 kan det vara på sin plats att inte alltid handla då notan hamnar på cirka 1000kr. Kläder landade på 2300kr och man har endast en lön att leva på samt en bil som behöver ses över och det kommer bli ytterligare utgifter dessutom medicin och eventuellt något på marknaden.

Till skillnad från alla övriga år har man betydligt mer att "röra sig med" i år. Det är värt allt att kunna göra en del utan att tvingas vänta flera veckor och då är det försent.

Bilderna är från tidigare växter det är samma sorter och minst lika fina! Hoppas bara de överlever.

2 kommentarer:

  1. Kan ju bli montering av pedalerna idag sedan får man se vad som faller en in att göra. Det blåser utav helvete och en liten uppdatering blev det så att det blir korrekta bilder för det är det enda som duger för de egna marginalerna men trots snart 2 1/2 vecka semester känns värk av i vissa delar av kroppen. Nä fan nu får man sno sig kanske om man ska få gjort vad som göras ska.

    SvaraRadera
  2. Vilket det också blev och de sitter perfekt fungerar likaså nöjd är man då det förlänger cykelns livslängd med tanke på vad man satsat på den i form av reservdelar och tillbehör. Den är det fortskaffningsmedel man brukar som brukat allra mest. Köptes ny för 11 år sedan tillbehör blev skärmar, pakethållare, kedjeskydd och ny styrstång då det gamla var för lågt och när den gett så många turer av glädje och frihet så är den och bilen de fortskaffningsmedel man har och numera satsar på. Man har nästan mer reservdelar till cykeln än bilen men det har ju sina naturliga förklaringar.

    SvaraRadera