lördag 30 juli 2016

Handlat och vandlat...

Svettigt värre i måndags och halva tisdag, ja hela tisdag men man gjorde bort det värsta dessa dagar så då blev det vad det blev. När värmen flödar blir strupen torr då måste den fuktas med ibland vätska ibland glass och när det blir för långt till middag blir det någon french hot dog och det är bra.

Lite kvitton på sånt som inhandlats...






 Det Royal målets burgare var som snusdosor breda och tjocka, ynkligt!

Två valfria påsar fick man en frisbee på köpet. Fanns även Gott&Blandat och Kex Choklad.

Vet egentligen inte varför men det har blivit per automatik med kvitto, då internetbanken endast visar skyddat belopp och flera dagar senare till vad så kan det vara bra att ta kvitto, dessutom väger de ju inte speciellt mycket och i värsta fall kan de stoppas ner i någon ficka.

1 kommentar:

  1. En mindre bunt kvitton blev det och ingen lider nöd för det. Uti vår hage var bra förr men som med mycket annat förändras även serietidningar. Lika galet och värre likt 87% av befolkningen blir det däremot aldrig! Veckan lär bli likt föregående kanske värre jo, det är Murphys lag som alltid gjort sig gällande; lagen om alltings jävlighet. Tack o lov! Är man singel där och löser det mesta och allt själv. Annars är väl mycket sig likt, värmen kunde gott ha uteblivit vilket är på gång då det blir svalare när vi snart siktar augusti månad. Nu återstår besiktningen av bilen och det blir intressant. Annars har det varit precis som vilken helg som helst.

    SvaraRadera