tisdag 12 juli 2016

Mer ointressant

För den och de som anser men inte inser. Finns mycket innovativt med mobilerna och utvecklingen har gått med raketfart från de gamla där sms kunde tas emot men inte skickas till ett mellanläge där mycket var dyrt och många tjänade miljoner på nedladdningar av ringsignaler spel och grafiska objekt till dagens pekskärmsmobiler eller klösbräda som några kallar dem där Android och Iphone i stort tagit över datorer som laptopar.

Själv har man två androider men somliga delar har man undvikit som Spotify för att man aldrig brytt sig och Facebook då det känns irrelevant snarare än relevant. Wifi är inte heller något utan som självständig individ väljer man vad man vill, vilket man gjort i princip hela livet och har man musik på Minneskort så finns det där tills man själv raderat det, så det lilla internet man brukar liksom kollar Youtube är så marginellt att det inte berör. Sedan får andra ha vilka tjänster de vill och behagar. Så är livet.


Att andra använder dessa "sociala medier" betyder sällan att ALLA gör det. Man själv är en i raden av alla som i n t e installerat appar (applikationer) utan nöjer sig med de som finns och de man av nödvändighetsskäl sökt upp och installerat. Det skiljer sig markant mellan Androiderna vad man har och det är väl antagligen beroende på vilken abonnemangsform man har på respektive.

1 kommentar:

  1. Igår, trots värmen, kopplade man vagnen bakom cykeln och drog några repor runt. Funderar på att sätta fast några "skärmar" ifall man är ute och det börjar regna. Ja i annat fall går det ju också att lägga en plastskiva i botten på den, för att skydda vad man eventuellt har i den. Den kom till användning då brorsan höll på med oljebyte i bilar och min verktygslåda hämtades. Sedan var det enkelt att bara lasta lådan på vagnen och cykla hemåt. Man blev dock lite omtöcknad då värmen gjorde sig påmind. Det blev en French Hot Dog och en "drycka" sen var det lugnt.

    SvaraRadera