måndag 11 juli 2016

Allt möjligt på en måndag

Det är märkligt att trots att man klistrar en lapp som den på bilden nedan ändå får en del post som kan uttryckas som avfall medan samhällsinformation man förväntar sig ska dimpa ner i inkastet i n t e alltid dyker upp! Att dyslexi är mer än utbrett vet man men det ska väl inte behöva bli så galet som migrationsverket och andra arbetsplatser där krisen är katastrofal efter semestervikarier? Tyvärr ser det inte bättre ut. Dags att bruka allvar.

20:27

Det var som...har en cykel, har aldrig sett den som märkvärdig men visste inte vad man nu vet. Det är en GT OUTPOST 1995, köpte den år 2005 vilket betyder att modellen var 10år gammal och den är stark, robust och otroligt bra. Mest intressant att veta lite runt i kring den och det är den bästa man haft sedan militärcykeln man hade på 80 talet!!! Flerväxlad tre kugghjul fram och fem bak bra bromsar. Tillägg man ville personligen ha blev skärmar, pakethållare och lås. Sedan har man kompletterat med kedjeskydd, reflex, ringklocka och löstagbara fram och bakbelysning och en special hållare. Ett köp liksom bilen man aldrig ångrat.

2 kommentarer:

  1. Det intressanta i allt med cykeln är att det finns data över specifikationer bl a pris i dollar 309.99 cirka 2658kr. Prislappen man gav var ungefär likvärdigt att slutsumman landade runt 3700 var aldrig något att klaga på. Man fick en cykel man slapp cykla, repa, cykla, repa vilket är allt värt! Att man sedan bytt ytterdäck och slang fram och bak är sånt som är förbrukningsmaterial det man kompletterat med har aldrig varit dyrt eller onödigt så enkelt uttryckt har cykeln varit och är en investering på lång sikt. Liksom bilen och byten som reparationer med långa mellanrum. Ibland önskar man att man hade en cykel där man jobbar men då kommer man till nackdelar som förvaring när man är på hemmaplan och det finns inte så man får allt traska även om det hade gått att lösa.

    SvaraRadera
  2. Endast för nöjes skull tog man en bild på cykeln, som den ser ut idag. Man kan se en hel del förändringar som gjorts och komplement förutom diverse dekaler på skärmar dock aldrig på ramen! Dekaler har avlägsnats med tiden men så ser den i alla fall ut i dagsläget med special hållaren från Lidl framför styret. Vagnen har man testat dra efter cykeln och det gick förhållandevis bra och den är nästan samma nyans som cykeln vilket passar utmärkt! Det var väl allt...för denna gång.

    SvaraRadera