söndag 24 juli 2016

Lördag och söndag

Efter att man hade varit och vattnat på gravarna kände man sig hungrig och åkte för att ta en Falafel och märkligt men så otroligt mäktigt och mättande har man aldrig upplevt Falafel tidigare! Förvånansvärt kände man mättnad redan efter cirka hälften.

Idag gjorde man slag i saken och åkte in till schtan för att handla tobak för två veckor drygt åtminstone Åkte även förbi syster och fick tag på bildammsugaren 12 volt med munstycken och den var det ett fantastiskt drag i lyckades även få tag på Tassimo Café Au Lait och det gjorde resan dubbelt värd. Sedan åkte man hem. Nöjd och belåten som när man fick tag på byxor och T-shirts. Semestern har varit givande oavsett vad någon annan skulle få för sig att tro. Allt i livet är inte glamoröst, slösande och resa långt eller utomlands.

1 kommentar:

  1. Idiotiskt att väderhelvetet inte var bättre men det är lika värde som imbecilla "statsminister" med bihang och inkluderat de 87% totalt blåsta vakuumskallar som röstade fram den totala katastrof de sedermera får lida för. Rätt åt de pjasarna!!!!!!

    SvaraRadera