torsdag 7 juli 2016

Härliga dagar

Det var fan vad det skulle blåsa så att man inte ens kan sitta ute någon längre stund. Känns inte som semesterväder precis men än är det ett tag kvar tills man ska åter till det där så det kan ju bli bättre. Bytte vatten I grodakvariet idag och det var väl behövligt. Får se ifall man byter i akvarium ett till veckan så har man bytt i samtliga. Igår var man till blomstertorget och köpte två kapkrusbär plantor får se vad det blir av dem. Imorgon lovas regn och marknad öppnar ja man får se ifall det blir att besöka eller om man ställer in. Det återstår att se.

Läste om en del som kan påverka diabetes typ 2 som man har bättre än medicinen man tar. Det är absolut värt att prova, rödbetsjuice och lingon. Det är många som lider av cancer men det som är rent absurt är att "läkare" vet om botemedel men undanhåller det! Åtminstone om man ska tro en del av det man läser. Vitamin B17 som finns i aprikoskärnor bryter ner något ämne i cancerceller och tar död på dem. Tyvärr finns det äldre människor som blint litar på sjukhusvård och många eller kanske de flesta av dem avlider pga cancer som kunnat botats med exempelvis vitamin B17. Nej, själv har man erfarenhet av och tror på att alternativ till läkemedel är det enda rätta och många har blivit hjälpta av dem. Sedan får vem som helst kritisera. Det finns orsak att kritisera ifall något är bra, då kritiker oroar sig för att alternativa metoder påverkar läkemedels industrin negativt.  Det är bra ifall det gör det för det sätter fart på tillverkare att byta ut de skadliga "biverkningar" som en del ämnen utgör.

1 kommentar:

  1. Läser mycket bl a nyheter samt en hel del annat. Journalister blir sämre och dyslexi är ofattbart utbrett något gjorde test av fil men tyvärr missades de viktigaste och enda tänkbara; krämig jordgubbsfil, Fjällfil med äkta björksav och Bollnäs fil vanilj övriga kan konsumeras av smaklösa och betydelselösa! När det kommer till mjölk har Åsens den i särklass bästa och är bäst i fråga om förpackning! 2 liter i dunk och när lokal affär saknar den (vilket de oftast gör!!!) blir det laktosfri mjölk 1,5 liter. Ost är det Wästgöta kloster röd och grädd som gäller de är mumma! Sedan är det upp till var och en för övriga livsmedel, hudvårdsartiklar mm.

    SvaraRadera