torsdag 14 juli 2016

Gjort och ogjort

Ja idag var det tänkt att det skulle bli byte av skivor och bromsbelägg men det upptäcktes att hjullager var i det närmaste på upphällningen så det blev att beställa. Nästa vecka blir det av sedan får man rulla in på besiktningen i augusti och utgå därifrån. Bytte olja i motorn med elektriska pumpen och det gick fint. Den pumpade helt fantastiskt sedan fyllde man på ny gul olja så då är ju något åtgärdat sen blir det att skruva fast fläktreglaget vilket kan bli imorgon.

Bild: Mästaren 20081004 

2 kommentarer:

  1. Visst gjorde man det. Det var lite knepigt men inte fullt så svårt som man trodde. Även om det hamnade upp och ner med vredet men man ska nog få fast alltsammans till slut. Tankade, fyllde på glykol och förgasarolja så nu kommer bilen gå...som den ska, bortsett från hjullager, skivor och belägg fram. Lite typiskt att det skulle vara fram. Lite åska mullrade för ett tag sedan och några droppar regn blev det. Skönt med en vecka kvar...av lledigheten 😎.

    SvaraRadera
  2. Dammsugade kupén o bagageutrymmet igår till belåtenhet. Även om bilens yttre inte är gjord alls är det ju inte där man åker. Tids nog (kanske) kan det bli att tvätta av den, det får man se.

    Ja, absurt tragiskt för de i Nice som miste livet och alla skadade men tyvärr lider volymer människor av psykisk ohälsa där alkohol bedövar och den psykosociala delen är minst sagt turbulent misär och då kan vad som helst hända. Det är absolut ingen ursäkt men kan vara en delvis eller hel förklaring varför det över huvudtaget skedde när brister på kompetens hos myndigheter tillåter det hända. Det är som att det trots allt, ibland, finns baktanke med att låta det ske. Sedan fördömer de dådet vilket kan uppfattas som "vi struntar egentligen i det hela men för att lura folket till förtroende för oss låter vi fördömma dåden då har vi största möjlighet till kapital och personliga rikedomar i framtiden" samhället skapar cynism och man kan lugnt påstå att man själv är produkt av det.

    SvaraRadera