lördag 10 december 2016

Bra bättre olustigt

Fick i sedvanlig ordning veckotidningen och tillägg om att kunna beställa en intressant bok (kanske) som behandlar den tid vi lever i för närvarande. Tidningens innehåll är som tidigare nämnts mycket som övriga landets population aldrig får ta del av och därmed får de endast bli informerade i den falskhet som msm  (mainstream media) kokar ihop. Stod och väntade på bussen ut till jobbet igår morse och den som är uppmärksam ser att klockan går men turerna består! Bussarna gick som vanligt men det kändes aningen olustigt när skylten såg ut sån.

Härligt med hel helg Dvs en helg man är ledig och inte är sjuk så att sjukdom förstör helgen. Blir att städa lite och så.

2 kommentarer:

  1. Bilder på tidstavlan var egentligen inte tiden utan kajjan ovanpå tavlan. Vilken tur att man inte jobbade måndag och tisdag för då hade man sannolikt varit insydd för mord. Fick höra om en vakuum incident om en idiot som städat någon toalett och tagit upp med en trasa som den inte kastat omedelbart utan istället lagt i säcken som skulle tvättas. ENDAST HJÄRNDÖDA GÖR DET!!! Det är att bevisa hur blåst man är och denne borde fått omedelbart sparken! Men som tidigare nämnts är "ledningen" en bunt imbecilla rötägg som inte klarar konflikthantering och då får problem växa. Det är med ljus och lykta man febrilt söker bort från dårhuset!

    SvaraRadera
  2. Samtidigt måste det vara gravt fel på den som tar säcken med trasor och blandar med andra säckar. De som städat toaletter bör i första hand kasta trasan med "kabeln", dessas säck med trasor tvättas dessutom allra sist så att det inte blandas med något annat precis som säckar från restauranger tvättas separat från allt i övrigt. Saknar man denna kunskap bör man inte arbeta med dessa uppgifter alls! Oavsett brister. Så var det sagt och locket läggs på och ämnet låses klart slut.

    SvaraRadera