fredag 9 december 2016

Full Tank!

Även om kapitalet är slut är inte bränslet i tanken. Det har blivit en automatisk handling då kondens annars bildas och den vill man sällan ha. Livsmedel saknar man inte heller så det löser sig fram till utbetalningsdatum.

2 kommentarer:

  1. Behöver nya halkskydd då de gamla 2-3 år gjort sitt men...det kan bara ske när slaversättningen kommer om ens då. Man får hoppas att de gamla håller fram till dess. Det var ju själva helvete att bussjävel ska vara sen det värsta var i onsdags morse 21 MINUTER!!! Ikväll 7 minuter de jävlarna borde få 1000kr löneavdrag för varje minut så kanske de lärde sig något! Nä, fy fan nu är det äntligen helg.

    SvaraRadera
  2. Det är skönt! Att ha tillgång till ett fordon och kunna åka dit man vill och/eller behöver utan att det råder brist på drivmedel. Lite trist att helgjobbet förvisso har fri parkering men inte tillgång till motorvärmare men det är klart det rör sig om fyra timmar så på den tiden behöver inte bilen bli alltför avkyld så tillvida det inte blir -25 grader eller kallare. Vilket man hoppas slippa till nyårshelgen. Man kan finna det märkligt att arbetskollegor är likt robotar men så är tyvärr fallet! När de felar borde arbetsgivare göra löneavdrag med 50-70% vilket borde få dem att inse misstag de begår. Tyvärr tycks den befintliga ledningen inte bry sig det minsta om något sådant och själv är man inte den auktoritet man ibland kunde önskat man var. Därmed blir det den katastrof det blir.

    Nåja, nu är det helg och det är tid att ta hand om sig själv och det egna hemmet och tillvara de egna intressena vilket gör att man "står ut" med mycket under arbetsveckorna.

    SvaraRadera