fredag 30 december 2016

Kan bli intressant...

Tragiskt hur mycket psykfall det tyvärr finns. Bättre lösning finns ju för att få bort dessa från samhället. Köpte  (tyvärr) en tidskrift. Kan kanske bli underhållande läsning. För övrigt får man vara sparsam när månaden är lång.

Uppdatering  (18:40)

Äntligen hemma! Från ordinarie arbete. Har jobbat sedan i måndags alltså annandag jul och i tisdags-onsdags åkte man på dunder influensa som man hoppas släpper så småningom. Mycket smitta i kombination med ena dagen milt nästa kyligt och mitt i allt idiot vindar. Ja, Mind har man köpt tidigare exemplar av och i morse köpte man den på bilden. Fick något brev där de ville ha ekonomiskt stöd men likt mycket annat finns inte det kapitalet så det uteblir naturligtvis! Som tidigare nämnts är tiden lång  (cirka 32 dagar) mellan utbetalningsdatumen. Man måste se till det egna hushållet för ingen annan gör det åt en! Arbetshelg i helgen så det blir smått snytt år istället för någonting alls annat, och vem hade inbillat sig något alls med  (gravt katastrofalt) befintlig regering allti skam och övriga kappvändare efter vinden!?

1 kommentar:

  1. Att vara döv är att delvis vara död! Oavsett hur levande de tror de är! Somliga säljer sopor välkommen till avfall AB Dårarnas paradis pajasföretaget. Det är inte alla som genomskådat men det har man själv. Att byta ut förädlande produktion mot lösa och kortfälliga tjänster samt tvingas anställa etnisk popularitet pga självskapt mental ohälsa bland etniskt ursprung. De som inte förstår får fortsätta med det. Omöjligt är att tillfredsställa alla bäst är att göra sitt bästa sedan får andra (kollegor) styras likt de hjärndöda robotar de ämnar vara. Tyvärr ser det ut att vara majoritet bland dem sombier.

    SvaraRadera