söndag 25 december 2016

Jaha ja...

Vilodagen. Igår var man och firade jul och gjorde bort den. Idag gäller det att ta tillvara på vilodagen för imorgon gäller jobbet. Jo, annorlunda att jobba annandag jul men verksamheten måste fortgå och då gäller det att jobba. Samtidigt är det perfekt för då jobbar man igen helgen man var sjukskriven. Ringde med mobilen och det måste man ju säga att den operatören är bra! Medan andra operatörer har något år som räckvidd för hur länge sim kortet är giltigt är detta sim kort giltigt i cirka tio år! Det är aldrig fel! Nä dags att drömma.

Förutom efterlängtade underkläder fick man en trevlig och STOR sweat shirt, praktiska fina kökshanddukar och något fantastiskt. Ett par riktiga halkskydd! Nedre bild visar den nya, övre den gamla. Såvitt man minns kostade det äldsta paret 89 kronor för ett par år sedan  medan de gul svarta nu ligger på femtiolappen. Märks klar skillnad mellan röd svarta och gul svarta paret.

1 kommentar:

  1. På det äldsta paret köpt för cirka 5-6 år sedan var det sex stift på tramp delen och fyra på hälen. Liksom på de nya röd svarta. Billigare och mycket sämre på de gulsvarta kanske därav priset. Fånigt och mycket dumt att stiften lossnar, det medför ju risk för att man halkar och det är ju det halkskydd skall förhindra!!! Jävla nötter!!!

    Nåja, nu har man halkskydd så det räcker. Privat och till och från arbetet. Nu kan man vila lugnt och ha det skönt.

    SvaraRadera