fredag 2 december 2016

Intressant läsning och lite Gottigott

I onsdags fick man i vanlig ordning veckotidningen. Till och från är det mycket intressant läsning som man vet att icke prenumeranter aldrig får veta ett knyst om. Många faller för billiga skräp tidningar och dessa finns det ju alltför överdrivna volymer av. Dessutom erbjuder veckotidningen litteratur som oftast är både het och otillgänglig för allmänheten, ibland tom otillåten. Åtminstone skriver annonser det, om det sedan är försäljningsknep är antagligen för läsaren och beställare att avgöra.

Köpte lite gott som kan "rensa ur systemet" i bästa fall. När man nu tyvärr insjuknat p.g.a. nånting. Tider av förkylning, influensa och andra sjukdomar tycks vara inne nu. Tack och lov har man en del "botemedel" som kommer väl till pass. Passpartou? Antagligen inte.

1 kommentar:

  1. Trista nyheter nåddes man av idag när man loggade in på facebook. The Business sångare och frontfigur Micky Fitz har avlidit i sviterna av cancer. För de som hört och ännu lyssnar på The Business känns det ytterst tragiskt. Mindre tragiskt var det när Ian Stuart Donaldson dog i en bilolycka 1993, kanske mest för att man inte sympatiserade med hans inställning. När Blitz gitarrist dog 2009 eller nåt tog man det hårt fastän bandet splittrades redan 198? nånting. Man vet ju att banden som splittrades för att många år senare återförenas gjort det av rent ekonomiska än någonsin väsentliga skäl. Därför har somliga fd band aldrig återförenats. Sedan finns band som aldrig splittrades utan bytte medlemmar istället. The Exploited är ett av exemplen på detta. För övrigt känns det lite bättre men ändå inte bra med hälsan.

    SvaraRadera