måndag 11 december 2017

Ännu mera snö och ännu mer...

Det tycks knappt finnas något slut på snöandet. Från och med i morgon blir det dock minusgrader och på onsdag tilltar det till lägre än -15 grader. Hoppas det funkar med bussarna då. För närvarande ser det ut som följer.

2 kommentarer:

  1. Eländet fortsätter med vädret. Google är lika med jordens undergång, världskrig, katastrof och avfall. Precis som när b-kändisar fått nys om sanningen och robotar köpta av läkemedelsindustrin uttalar sina betalda lögner och andra b-kändisar tror på kapitalindustrins självskapta hellögner för det är det enda de kan förutom att skapa långsamt utplånande avfall för godtrogna nyttiga idioter!!! Dags att icke användare och motståndare till legal mördarindustrin går ut i krig mot fienden. Tyvärr är en stor andel av befolkning indoktrinerade.

    SvaraRadera
  2. Det var annorlunda på 70 talet. Snöröjning var upplagd på helt annat sätt. Plogbilar och väghyvlar arbetade antagligen skift och det var framkomligt tidigt på morgonen. Det var de gamla garvade (uthålliga och starka) som klarade skiften även när problem uppstod löste de dom. Idag ser man traktorer, lastbilar, plogbilar och väghyvlar efter 06:00 under dagen och kvällen. Borta är kvälls och nattskift, men det är klart det är blötfisar, sillmjölkar och annat ömtålig och dessa klarar inte av under slitsamma förhållanden. På samma eller ens liknande sätt som den gamla stammen som idag är bortgångna för åtskilliga år sedan. Vem som helst får yttra hur mycket kritik som helst de har ändå bara deg i huvudet och kroppen! Födda veklingar så är och förblir läget så katastrofalt det kan bli och tyvärr är det permanent i vissa fall.

    SvaraRadera