lördag 2 december 2017

Utan leverans från snusbolaget.se!

Tacka fan för att klantskallarna på snusbolaget.se skulle trampa i klaveret. De gör bort sig mot kunder vilket framgår av Fakebook kommentarer, Av 11 är det 7 negativa och gäller leverans! Så jävla typiskt. Likadant förra gången man beställde, leverans ankom efter SEX dagar!!!

utlovat: 3-5 dagar och vad hade de att skylla på? INGENTING! Denna gång skyller de på Black Friday och Cyber Monday och att fraktbolaget inte har hunnit med. Det spelar FAN ingen roll, vill man sälja gör man i princip VAD som HELST för att det ska komma kunderna till rätta!!! Så enkelt är det. Två skärmdumpar en från Spårning och en från Best. Ja, Best har inget fel gjort. Det är som att Spånga Hub ligger vid världs ände? Gör det det? Helvetes klantskallar! De skämmer ut sig och kunder blir lidande! Det går ingen nöd hos en själv då man har förra gångens kvar med lite normalt minus. Det ser ut som att sptobacco.se har slutat att tillverka den sort man gillar och det är helt mentalsjukt!!! Det är inget att göra åt, bara acceptera. Men leveransen...



1 kommentar:

  1. Faktum framkom efter samtal med snusbolaget. Det hade försvunnit leveranser tidigare genom Best leverantören. Trist, när Best inte vet vilka de anställer. Hela beställningen avblåstes och man tog bort fakturan från internetbanken. Det verkar som att ena efter andra nya företaget misslyckas. Först var det postnord sedan DB chenker och nu Best. Vart ska det hela sluta egentligen? Är allt bara frågan om "stjäla så kan jag sälja vidare" mentaliteten. Då kan det vara dags att införa skarprättning igen. Det hade varit på sin plats då länder som har det oftast har liten eller ingen kriminalitet.

    SvaraRadera