söndag 3 december 2017

Mountain Rock räka

Fick syn på Mountain Rock räkan och beslöt att den kunde få plats i akvarium ett då det har den starkaste cirkulationspumpen. Sagt och gjort nu är den flyttad och det är klart, ny omgivning, nya fiskar och helt annat klimat än akvarium två så det lär väl visa sig huruvida den kan komma att trivas där. Tänkte se ifall Gabon räkan skulle "dyka" upp, om den ens lever. Det vet man aldrig förrän man ser den. Kanske blir att köpa ny eller nya Gabon räka/räkor. Vattnet i akvarium två är grumligt och det kan betyda att Gabon räkan dött och upplösts nu kanske det finns möjlighet i alla fall. Amano räkorna ser då ut att trivas och guppys, neontetror, svarta neontetror, och koppar tetror simmar på mellan nivå medan sniglarna främst är på botten som gruset,  roten och längs glasskivorna som normalt. Amano räkorna står oftast på Anubias växtens blad närmast vattenytan. Precis som det ska vara.
I akvarium två på baksidan av dennes cirkulationspump. Gabon räkan är mest troligt död och borta. Då får man se när det kanske kan bli ny eller nya Gabon räkor. 
I akvarium ett där den satt på doppvärmaren sedan på cirkulationspumpen. Sedan syns den för närvarande inte till. Det visar sig så småningom för rätt vad det är så är den framme. Fin är den och garanterat gör nytta
Akvarium tre där endast sniglar huserar. Det är Red Onion, Zebra och några elefantsniglar små. De blir stora så småningom tog dem från akvarium två där föräldrarna finns

1 kommentar:

  1. Vilken idiotvärld vi lever i! Allt kriminellt tycks ha ökat tusenfalt. Internet som för 17 år sedan var rätt lugn, schysst och så vidare har blivit tillhåll för alla former av kriminalitet. Skönt att kunna hålla avfallet på behörigt avstånd. Fördel är nyheter som tidigare var lite svårtillgänglig. Innan internet fanns. Allt det andra med kriminalitet undviker man helst. Tack och lov! Kan man koppla bort alltsammans på helgerna.

    SvaraRadera