söndag 24 december 2017

Nej då inte narrad 4 Mountain Rock finns

Nu i akvarium två varvid en njuter av rotationen i vattnet på ett av Anubias växtens blad. Var de andra tre är vet man aldrig men de kan vara i den nersänkta dekorationen och Gabon räkan tycks gilla Anubias växten då den huserar närmast stammen på baksidan så man ser den aldrig egentligen. Någon på djuraffären sa att Gabon räkan lever upp till 4-5 år i jämförelse med de vanliga småräkorna hur länge Mountain Rock räkorna lever vet man för närvarande inte men kanske det kan finnas information om det på nätet? Kanske somliga undrar "inget julfirande för undertecknad?" Svaret blir NEJ! När man jobbar juldagen och annandag jul så infinner sig ingen känsla eller stämning för det så man gör som många andra s.k "högtider" firar med akvarierna och sig själv. Det går minst lika bra om inte dubbelt så mycket bättre.

2 kommentarer:

  1. De som inte ser vill ej heller se. Sista bilden. Till höger syns en elefantsnigel avkomma och till vänster om den syns en avlång på snedden räka innanför de tunnare växtdelarna. Det är Gabon räkan. På de två övre bilderna syns Mountain Rock eller Bamboo eller ja, kärt barn har många namn och det är bra att ha provat olika sorters räkor även om Mountain Rock kan vara i största laget för ett litet 65 liters akvarium. Attans vad mätt man blev av julmaten man nyss åt.

    SvaraRadera
  2. Blandat. Upptäckte efter en stunds tupplur att klockan passar 15 men vad gjorde det? Så länge man har Kalle Ankas julafton på DVD-R kan man se det när man vill. Kalle Anka röstar på Adolf. Är det någon alls som läser de två länsblaskorna annat än de som alltid tillåts kommentera? Snart dags att gå och sätta i kabeln sedan kan det bli en andra julaftonsklassiker Karl Bertil Jonssons julafton. Det har varit standard sedan man upptäckte den någon gång på 80 talet. Den har man också på dvd så just därför behöver man aldrig passa några TV tider. Sveriges vinklade television har man bojkottat sedan de gick in för helt fel inriktning och politisk vänsterextremism vilket tydligen också avspeglar sig i radio. När somliga tidningar, tidskrifter länkas till bojkottar man dem omedelbart! Redan år 1985 tyckte man att det var mycket snett och skevt, fel och skit med mycket i den lilla del av världen man då levde i. Fortsatte läsa om Bilderberg gruppen och det är fruktansvärt absurt skrämmande hur allt är ägt av dessa skräcködlor direkt som indirekt. Till och med Disney ägs av medlem av Bilderberg! Ifall en majoritet av Donald Trump motståndarna hade läst denna bok hade de sett potential i vad Donald gör och hellre sett positivt på hans handlingar men de är blinda jänkare och såna får stå sitt kast. Om alla läste boken om Bilderberg gruppen samt mycket annan viktig literattur skulle de bli upplysta om den tid vi lever i och agera därefter. Nu är så inte fallet och många är så fjärran verkligheten att det skulle ta ljusår innan de begrep något alls. Läkemedelsindustrin, vaccinationer, miljöföroreningar mm förgör världens befolkning sakta men säkert. Det är bara en tidsfråga innan allt är över.

    SvaraRadera