söndag 24 december 2017

Efter jul kommer jobb

Så hade man sett den personliga klassikern Karl-Bertil Jonssons julafton och det med det de senare redigerade bort - flaggorna på taxibilen däribland swastikor. Att redigera så hade varit detsamma som att redigera bort gengas aggregatet! Årets julvärdar? Man ser aldrig på Sveriges vinklade television sedan över 15 år tillbaka! För 13 år sedan blev man internet användare och sedan dess har radio och TV blivit glömda. Det tråkiga är att fler äldre som borde få tillgång till internet och dess utbud är så mycket färre. I synnerhet pensionärer som annars  isolerar sig, har endast vanlig telefon eller mobil, tv och radio och är på så sätt begränsade att få information någon annanstans ifrån än tv och radio. Därmed blir det per automatik desinformation och påhittade, vinklade och rent absurda lögner istället för nyheter!

Var och satte i kabeln samt kollade upp så att allt stod rätt till med kupéfläkten inför morgondagens tur till jobbet. Nu är det mesta som det ska. Snart dags att sova så att man orkar upp imorgon.

1 kommentar:

  1. Jodå, fick av en snabbtitt syn på Gabon räkans speciella filtreringsben och det överraskande från en av "grottans" hål. Den har mest troligt funnit ett skönt kryp in tillsammans med Mountain Rock räkorna. Den kanske huserar själv och "kör ut" Mountain Rock räkorna. Läste dock att de är lika fredliga som de ovan nämnda och trivs bra i sällskap med just Mountain rock räkor. Sedan finns Amanoräkorna och de står mest på Anubias växtens blad, sniglar och Fiskar ser ut att trivas tillsammans med Gabon och Mountain Rock räkorna. För närvarande är man nöjd. Fler Gabon blir det när ekonomin så tillåter.

    SvaraRadera