lördag 9 december 2017

Gabon och Mountain Rock räka

Slutade tidigare igår så att man hann handla mat, tobak och en sväng in på djuraffären. Där blev det en Gabon räka och en Mountain Rock räka samt två växter och en mossboll. Denna gång överlevde Gabon räkan och även Mountain Rock räkan naturligtvis. Mossbollen hamnade där den bäst hör hemma, i akvarium två. Höga växten fick plats i akvarium ett och andra växten i akvarium tre. I påsen där räkorna var fanns även något märkligt som såg ut som en spindel. Vet inte alls vad det var men den fick komma till akvarium fyra. Kanske det är något som kan komma att utvecklas till något oväntat? Hoppas att det inte är någon parasit som tar kål på humlafisken. Nåja, så var man nöjd med det och sedan återstår att se när Gabon räkan kanske kommer fram.
Gabon räkan i en röd plastskål. Då man avsåg att separera den och Mountain Rock räkan. De skulle till skilda akvarium, men man höll huvudet kallt och hanterade situationen inte bra men bäst! 
En riktigt fin närbild på nya Mountain Rock räkan. Kan bli intressant att se hur de kommer att trivas i akvarium ett. Det går säkert bra. 
Elefantsnigel avkomma, nummer fem eller sex. Ser bra ut. 
Höga växten i akvarium ett, lämpligen roströd till vinröd i färgen. 
Andra växten lämplig i akvarium tre. Kan nog sniglarna komma att gilla. 
Mossbollen i akvarium två. Till Amanoräkorna och kanske Gabon räkan ifall den skulle komma fram och våga visa sig. Kanske det finns två? Det vet man aldrig. 

Såg att djuraffären hade glödbandstetra och Svärdbärare vilket i så fall bli en fråga närmare juletid. för just för närvarande är det inte så gott om kapitalet. Bra pris på komplett 54 liters akvarium men inget för den som redan har fyra stycken. Finns ingen plats helt enkelt!

2 kommentarer:

  1. SATANS IDIOT BLOGGER!!!!!!!!!!! RADERAR VAD JAG SKRIVIT. HUR JÄVLA IDIOT FÅR NI BLI!?!?!?!? SATANS AVSKUM!!!!

    SvaraRadera
  2. Nytt försök. Startkablar, fördelarlock och kanske rotor blir att köpa nytt då fukt tycks jävlas så härken inte startar. Skandal att det ens blir fukt i ett garage. Glashalt igår men härken rullade bra etter vägen. Skönt å kunna sluta nalta tidigare så man kunde åka hem i dagsljus i alla fall. Mountain Rock räkorna trivs på doppvärmaren Gabon räkan syns inte till ännu. Kan ha sett den igår när man gjorde ett klipp med mobilkameran.

    SvaraRadera