onsdag 20 december 2017

Glädje och Funderingar

Beställde en dunk Ionosil, en burk Probiotika och en super zinc i söndags. Paketet kom ikväll cirka 18:20!

Ytterst glädjande, efterlängtat och en blixtleverans man sällan tidigare varit med om! Det man funderar över är hur det kommer sig att Svensk Hälsokost har blixtleverans och alltid oslagbart, bägge de senaste leveranserna har hållit tiden, inga förseningar eller uteblivna leveranser. Ändå är det SAMMA leverantör som Snusbolaget Norden AB - Best. Det är knappast så att förstnämnda har mindre antal kunder än den andra. Det måste vara något annat, som gör detta. Man misstänker det som inte klarar leveranser två inom avsedd tidsram medan den som klarar utan problem har säkrare förhållningssätt. Så kan det vara. Nåja, nu är verkligen jul och nyår räddad med nyttiga kosttillskott och silvervatten för hälsan och friskhetstillstånd medan kollegor och allt möjligt folk insjuknar och är frånvarande. Det har man främst Fakebook gruppen Kolloidalt Silver 2.0 att tacka för alla tips och mycket bra information, mängder med länkar till webbplatser med volymer av information. Naturligtvis är vi alla i denna grupp ett jätte hot mot läkemedelsindustrin liksom alla andra som förändrar kost och livsstil och överlever. Sedan finns alltid motsatsen som litar blint på sjukvården, kvacksalvarna till läkare och allt som har med vad de kallar "hälsovård" eller liknande. De är de nyttiga idioter som frivilligt faller offer för den mastodontiska kapitalindustrin även namngiven läkemedelsindustrin inklusive vacciner med ofta dödlig utgång.

Den enda last, om man nu ska kalla den det, är snus. Det är då bra ifall alla instanser kan sköta sig och skicka som leverera inom tidsramen.

1 kommentar:

  1. Så är det! Endast de som tror gott om allt man själv vet är ont faller offer för det de förnekar mot helt bättre vetande. Det skulle aldrig falla en in att förändra från ideal till en procentenhet i statistiken. Smärta har man utstått förr, likaså sjukdomar och virus. Skillnad är att förr fanns alternativ som tog längre tid innan det gjorde sig till känna men man blev bra - utan biverkningar och obehag. Nu jagar läkemedelsindustrin oskyldiga människor för att förgöra dem. Som ett led att minska befolkningen över hela världen. Då blandas allt möjligt noggrant för att långsamt ta livet av de naiva så länge de har råd att betala! Missbrukare kastas ut i kylan, mentalt sjuka får ta sina liv, oskyldiga människor skadas eller dödas pga ohyra som lurats till landet och därefter får avslag på uppehållstillstånd och liknande. Trist när verkligheten ser ut som den gör. Mycket mer finns att tillägga men nu räcker det för denna gång.

    SvaraRadera