måndag 26 februari 2018

Tider förändras drastiskt

Tider förändras drastiskt. Början av förra året avled en släkting av något. I oktober förra året avled en granne normalt men ändå sedan i mitten av december avled granne nummer två. Nu i februari avled en före detta arbetskollega. 2017 och 2018 tycks bli åren då många avlider. Trist men så länge de litar på sjukvården och allt där så får de den vägen gå. Andra söker andra utvägar och finner livet bortom lidande, smärtor, biverkningar och ännu mer elände. Hur? Det är upp till var och en att leta och finna på det oändliga nätverket internet.

söndag 25 februari 2018

Äntligen åh äntligen!

Igår lördag tog man bilen och åkte till schtan då en viktig produkt var helt slut. Man fick tag på rätt volym och åkte vidare för att få tag på glykol till bilen. Temp mätaren stod helt rätt och vid närmare eftertanke måste det tidigare felet berott på att kylsystemet var fullt med kylarvätska. Nåja, i affären fann man en del annat av behov vilket framgår av bilderna nedan. Gasolköket saknar butangas behållaren men den får man leta någonstans. Det viktigaste var glykolen sedan gasolköket eller brännaren, ifall man blir nödställd utan el, värme och tillgång till färskt vatten. Då lär man åtminstone klara sig ett tag. Det och en del andra saker lånas a l d r i g ut någonsin! ! !

I övrigt blev det hudvårdsartiklar samt en bordstablett, pumptvål och doftförbättrare. Två handkräm tuber en för hemmabruk och en att ta med till jobbet då deras luktar illa. Så begav man sig hemåt nöjd.

fredag 23 februari 2018

Som sagt och var

Försändelsen kom på förmiddagen idag med den efterlängtade produkten i två förpackningar. Tog lagom lunch och efter den blev det premiär för några droppar Vademecum i ett glas kokat avkylt vatten och - det kändes helt fantastiskt! Det måste vara år och dagar sedan man hade en flaska sist  (med sprucken kork och gulnat innehåll!) Den har man för sig att någon i familjen fick eller så tog den helt sonika slut. Hur som helst, nu har man två flaskor och de lär räcka långt. Så med husapoteket nästan på topp kan man känna sig lugn, trygg och lycklig.

torsdag 22 februari 2018

På bättringsvägen kanske?

Fy fan vilken kyla -25 grader för närvarande. Känns allt annat än inbjudande till utomhus vistelse. Som tur är jobbar man sedan 3 år inomhus och inte fastighets med alla utomhusuppgifter. De fick man mer än nog av 2010-14 man var den ende att lämna för en helt annan verksamhet och arbetsuppgift medan övriga stannade kvar vilket är skillnaden på barn och vuxna. Visst, till och från jobbet tvingas man utomhus men det rör sig om resor med tyvärr pga katastrofala till skapliga kommunikationsmedel! Det är en av anledningarna att man insjuknar samt brist på motståndskraft! Men man gör vad man förmår för att reparera och upprätthålla hälsan. Tyvärr är också att man bara är en vanlig låginkomsttagare så förbättringstillskott blir det ytterst begränsat med. Tack och lov är man ensam och ingen familj med barn det hade varit helt ohållbart med VAB, sjuk själv, fru sjuk, mera VAB även om två inkomster aldrig hade skadat!

Nåja, nu är läget som det är och en beställning iland så att säga sedan får man se vad som händer och fötter med det andra. En sak är säker och det är att hand och kroppslotionen blir lämplig present till någon som vill använda den. Så löste man det - redan igårkväll. De andra produkterna konsumerar man själv ja vattnet, flingor, vitamin och halstabletter. Vilken tur att man har Glukosamin och askorbinsyra hemma! Testade dem tillsammans i ett glas kokat avkylt vatten och det tog en förvånande vändning! Rethostan är borta liksom större delen infektioner och inflammationer åtminstone känns det så och bättre ska det bli. När det kommer till naturliga ämnen som bot mot sjukdomar utan potentiella biverkningar eller farliga dito tar man kallt i beräkning att verkan dröjer timmar upp till dagar men när de verkar gör de det så rejält att man märker det och att det var väl värt väntan! Så var det är det och förblir det!.

onsdag 21 februari 2018

Någonting positivt i alla fall

Känns skapligt mellan host och nysattacker. Fick känslan av skämt redan i januari när körkortsförnyelse kom och man tänkte "det är fel tidpunkt borde vara när det var taget och inte tidpunkt för lämplighetsintyget" Nåja, nu har man det hemma i förvar där det ska vara. Vad QR kod är till för nytta kan man fråga sig då affärer har streckkodläsare kanske är det QR kodläsare i dem med? Det vet man aldrig förrän man handlar och det har man inte möjlighet till i nuläget. Väntar försändelsen ikväll och hoppas den anländer sedan får man se dröjsmål med det andra eller ifall det bara var en enda bluff eller liknande Snusbolaget.se med fördröjning och borttappat. Då vet man ju det. Även om det skiljer hundratals kronor mellan där man beställer ifrån och andra leverantörer/ postorderföretag tar man hellre det säkra före det osäkra. Liten liknelse: med bil går det som på räls man startar åker dit man ska tar den tid det tar åker sedan tillbaka och det tar den tid det tar utan problem och incidenter. Man tar bussen som billigare alternativ och får vänta länge och väl sedan har bussen sin linje vilken gör att man tvingas åka genom byar och annat och är tillbaka åtskilliga timmar senare kanske tar en halv dag! Då föredrar man bilen alla gånger!

Skillnaden mellan leverantören man beställer från är att man kan få hemleverans samt alltid fraktfritt och dessutom tryggt och säkert! Det uppskattas framför billigare alternativ!

Uppdatering

Man slutar sällan förvånas. Personligen är det julafton när paketet anländer! ÄNTLIGEN! Nu är det bara att prepa och behandla hälsan så ordnar sig det andra eller som det egna uttrycket lyder: inget ordnar sig av sig självt det är ALLTID den egna individen som jobbar på det och glömmer vad den gjort för att senare tro att det löst sig självt men så är aldrig fallet! Och kapitalet på fredag - vilken lycka! Även om utgifter slukar delar av den överlever man en månad till.

Aj- aj!!! Illa illa. Lotionen innehåller citron syra och oavsett är det något som framställs av svart mögel! Därmed ryker den från badrumshyllan omedelbart! Det borde framgått i företagets annons med stora bokstäver som VARNING!!! Citron Syra! Därefter får folk själva ta eget ansvar och få veta vad citron syra är. Det bör vara medföljande innehållsdeklaration!

tisdag 20 februari 2018

Skrattretande galenskaper!

Förutom idiotregering, stolpskottsminister, stolpskottsmyndigheter, okänd siffra procent helgalna så finns det fler. Alla har inte alla hästar hemma, flingpaketet är inte fullt, hundra kronor räcker inte till en Volvo V 60 osv. Varm korv med bröd och sand är gott tycker Daniel Doppsko och Nisse skrotar hela dagen.

Vad som tillför en skrift, insändare eller liknande tillför helheten så länge det är relevant. Själv struntar man i mycket och det mesta som varken intresserar eller infinner sig det minsta relevant! Finns volymer på såssiala medier. Sedan finns rena avfallsutrymmen för lika avfallsindivider!
Relevans finner man när produkter av intresse nämns, länkar till webbplatser med intressanta händelser och nyheter gällande hälsa och ohälsa, miljöproblem, miljöföroreningar och rena miljö och hälsobomber tas upp i artiklar. Självklart lever man inte kliniskt fri från hälso och miljö problem. Ibland kan man tvingas uppleva vad som vid noggrann eftergranskning fick resultat katastrof.

Visst äter och dricker man onyttigt men även nyttigt och när nyttigt kan vara 60-85% kan 15-40% onyttigt väldigt sällan knappast framstå eller komma att bli någon akut katastrof. Det har funnits de som varit sk renlevnadsmänniskor och aldrig brukat eller konsumerat varken tobak, alkohol eller ohälsosamma livsmedel. De finns inte kvar i livet. Antagligen gick de efter dåtidens kost rekommendationer och dessa har vid senare tids forskning, efterforskning och ytterligare forskning visat sig vara närmare dårars förslag än någonsin nyttigt eller det minsta hälsosamt! Bara på de år som passerat sedan 2010 har volymer av forskning vänt upp och ner på hela resultat av tidigare forskning och en av dussintals böcker som gjort det är den som finns i ägo "hotet mot din hjärna" av David Perlmutter. Vad man finner sämre är att glutenfritt alternativ är för många för dyrt, lägger man sedan till alternativa tillskott och hälsosamma drycker skjuter kostnaderna i himmelshöjd för normala familjer med fåtal eller värre många barn! Alla i landet är varken höginkomsttagare, arvtagare av kapital eller miljonärer. Därmed tvingas delar av landets population leva på minimum kapital och köpa det billigaste och sällan gratis och bibehålla dålig hälsa, vara ytterst mottagliga för flora av sjukdomar och skador samt med bidrag få möjlighet till vaccinationer som kan leda till död. Det finns uteliggare, missbrukare, de av anledning tvingade att konsumera mängder anti-depressiva läkemedel mfl mfl. Dessa som är lika mycket människor kommer aldrig att ens få höra om att det finns alternativ och hälsosamt liv.

Rättvist? Det var, är och förblir ett substanslöst ord i varje enskild utsidares liv! Så var det är det och förblir det.

måndag 19 februari 2018

Hyckleriet tar aldrig slut

Född och uppvuxen med bra och framförallt RIKTIGA produkter blir man uppriktigt chockad när produkter man använt inte längre finns. Emsersalt, Vademecum och Trafuril. Det är den onda läkemedelsindustrin som ligger bakom allt. Det är man övertygad om. Varför skulle annars fantastiska produkter som funkar och botar bytas ut mot placebo avfall?

Tack och lov! Finns produkter på internet och då finns möjligheten att beställa vilket man gjort med Vademecum. Det är ett måste i det personliga apoteket. Så nu är två förpackningar på väg. Människor skall bli frisk inte skuldsättas över öronen på placebo avfall!!! Krossa avfallet och återbörda det bästa av det bästa.

Naturligtvis vet man att Emsersalt inte tillverkas längre men man fick tag på "receptet" för otalet år sedan och tillverkar själv efter husbehov. Det är perfekt. 
Ser dock ut som att NÅGOT avfall gör att man inte får det man beställt! Helvetes jävla skit!!! 
Ringde postorderföretaget och MAIL adress var felaktigt angiven (klantskalle en själv!) Man hade väl bråttom eller om det var blixt irritationen som utgjorde det hela men det är korrigerat och det lär dyka upp imorgon (23/2). Då är en bra framtid räddad! 

AIDS CANCER DÖD

Otroligt! När somliga har aids, cancer och andra dödliga sjukdomar och har DÖTT! Må denna planet explodera i partiklar inatt. Less på allt och mer därtill.

HUR har det gått åt helvete totalt för en by som Vännäs!?!? Det finns totalt INGENTING kvar. Snart har hela Sveriges asylanter och romer och övriga bosatt sig här och alla etniska svenskar deporterats med tvång eller fri vilja. Då får vi antagligen läsa om vad som händer om det inte blir ett tredje (Stockholms förort) och inbördeskriget blir vardagsmat.

Efter 40 år förvandlades "köpingen" till byn med de levande döda! Dags att börja se sig om efter annan ort att flytta till under detta år!

Gammalt inte nytt

På 80 talet uppskattade man seriefigurer. Man läste mycket serietidningar och köpte en hel del sådana. Det var ett av alla sätt att koppla av och koppla bort verkligheten på. Då var digital teknik och datorer något fjärran och man hade aldrig haft tid för något sånt. Det kom nyheter som digitala armbandsklockor och visst föll man för att beställa en. Det var nyhetens behag och naturligtvis ansåg föräldrar att det var dyrt och onödigt men så länge man fick betala själv var det mer accepterat. Närmare 500 kronor kostade den men inte var man ensam i syskonskaran att skaffa nya saker. Minns att någon annan syskon eller förälder kom med någon batteridriven klocka med digital display och många roliga melodier och väckarklocka funktion. Dator såg man nog första gången i högstadiet om man inte räknar TV spel av enkel modell någon gång på 70 talet.

Visst föll man för frestelsen att beställa och det fanns mycket att beställa även på den tiden. Som musikintresserad och även att man hade börjat spela själv instrument så blev det att beställa skivor med "ny" musik. Det blev en hel del LP, singlar, maxisinglar, mini - LP. På 90 talet beställde eller köptes (eller fick man dem i julklapp eller present?) de muggar som bilder illustrerar (visar). Ja det var tider det också och förutom dessa två har man någon från Världsnaturfonden med Panda motiv (tydligen har man kvar bägge helt fantastiskt!). Det senaste objektet är en mugg utan handtag med motiv efter produkten som alla som konsumerat produkten kan känna igen. Kanske avsedd för chokladdryck kall eller någon annan sval dryck. Ibland får man infall och köper saker som dyker upp och när det sedan dyker upp ett nytt föremål  i serien köper man produkten och får  föremålen "på köpet" visst är det pr för mer försäljning men men.

Usch! Inte bra

Förkylning, influensa? Vad man än har så har helvetet tilltagit under helgen. Trodde att man skulle kunna åka till jobbet idag men det visade sig inatt vid 01:30 att så aldrig kunde bli. Tacka för att silvervattnet skulle ta slut i slutet av förra veckan och inget D har man hemma för närvarande. Två bra produkter som tillsammans med det övriga gör gott för hälsan och kroppen det är alltid toppen! Får hoppas att försändelsen anländer på utlovad tidpunkt så kan man vara redo för jobbet nästa vecka. Har beställt en femma silvervatten, två paket flingor, en burk D3 vitamin samt två oprövade produkter en påse Alpenkraft örttabletter och en tub Jason Aloe Vera lotion så får man väl se hur de kan vara att konsumera (eller ej). Nu blir det vila och mer sömn och att försöka ta hand om hälsan.

söndag 18 februari 2018

Lördag på söndag

Upptäckte tidigare en snäcka i akvarium fyra som mest troligt följde med näst sista påsen räkor då det var något mystiskt i påsen efter att man hade fört över räkorna till akvarium tre. Tog beslutet igår att fotografera den lilla snäckan. Det framgår av bilderna nedan skalets färg och utformning utseende men även undersidan alltså själva snäckan. Skillnaden mellan sniglar och snäckor är att sniglar (oftast) är landlevande medan snäckor endast lever i hav och endast kan leva i vatten. Det framgår av en sida på internet man besökte (tyvärr inga länkar här!).

Gick till affären och handlade, på väg dit upptäckte man det på nedersta bilden. Lite svårframkomligt för de som behöver men säkert fixat till i morgon måndag då pensionärer ska fram med eller utan rullatorer och permobilar. Så var det är det och förblir det. Angenäm söndag!

lördag 17 februari 2018

Viktigt (eller ej)

Självklart är det personligt av yttersta vikt och värde att spendera tid en härlig lördag som denna med att förena nytta med nöje. Många kanske inte tänker så mycket på den personliga hälsan somliga lever för stunden medan andra lite längre än så. Själv gör man vad man kan för att förändra sitt liv, händelser och aktiviteter. Vad är då bättre än att koka kranvatten och tappa upp för att naturligt få avsvalna och sedan i dunkar kylas ner till god, renare vätska. Tanken på vattenbrist är ingen baktanke men finns där i alla fall. Däremot upplever man annorlunda, frisk och god vätska genom denna process. Det började för 14 år sedan då man förstod regnvattnets värde för blommor, träd och vegetation. Då började man koka kranvatten och upptäckte växters uppskattning genom att växa och blomstra helt fantastiskt! Sedan utökade det hela till vad det är idag. Smaksatta drycker man blandar själv är mycket godare och mer smakrik än bara direkt från kranen. Framgång tar tid och hellre sent än aldrig! Trevlig helg på mig!

torsdag 15 februari 2018

Namnlös

Terrorister på arbetsplatsen och arbetsmarknaden. Finns tyvärr i ofantliga volymer. Vem accepterar ledighet med löneavdrag? Idioterrrr!!! Nej, offentlig avrättning av alla fienden oavsett milt eller grovt brott. Makulera alla nya lagar, paragrafer och moment efter 1987! Skydda etniska Svenskar enbart. Deportera allt annat bortsett från de utredda. Då har utvecklingen kommit en bit. De som icke vårdar tider och yrke skall elimineras omedelbart.

söndag 11 februari 2018

Harmoniska bonader

Bonader, planscher, affischer kallas vad de vill men vackra är de åtminstone en del. Hellre något man trivs med eller som gör sinnet och livet mer i harmoni än blanka vita väggar med endast tapeter. De allra flesta har nog en eller annan tavla eller annat som dekoration de smyckat väggen eller väggarna med. Det har klart med vem man är och hur subtil eller mystisk man kanske är. Själv har man aldrig haft en mardröm eller sovit konstigt eller oroligt sedan man flyttade in i befintlig bostad, oavsett händelser eller situationer man varit med om. Man känner trygghet, harmoni och inre tillfredsställande när man kommer hem. Tidigare har man gjort nästan vad som helst för att få tillbringa så mycket tid som möjligt i bostad för att det är där man hör hemma. Antagligen är det det undermedvetna som i samklang med det över som medvetenheten och alla övriga sinnen fattat beslut om hur man egentligen vill ha det. En liten del av allt finns i bilder nedan. Förfasas, förundras eller njut. Vad andra tycker och tänker finns det inget utrymme för. I denna bostad bor man själv och då gäller det egna sinnet!

lördag 10 februari 2018

Bilen och problem

Tyvärr kunde man inte göra något termostatbyte då man saknade väsentliga verktyg som var utlånade. Tänkte att bara man får igång den så kanske man kan se hur det ser ut idag när termometern visade -0 grader. Sagt och gjort så drog man en repa och av bilderna framgår skillnaden. Första visar fredag 2/2 -12 eller kallare och 6-7 m/s så ville inte temperatur komma upp som den brukar oavsett varvtal eller hastighet 100 km/h där det så var skyltat. Idag, andra bilden var det lite små kärvt men det tycktes lossna så småningom och då kom värmen! Man får hoppas att det håller i sig framåt vårkanten så att man kanske kan byta termostat. Tack vare internet fann man att rätt termostat för modellen är den man har ny i förpackning medan den som mest troligt sitter där är någon strax under eller betydligt lägre än rekommenderat gradtal. Sedan blir det att kolla upp glykolblandning så att den är korrekt det är ju så med "gammbilar" att underhållet gör allt. Förvisso finns nyare som har likvärdiga problem men där är åtkomst i princip noll för att kunna åtgärda problemet själv. Där gäller verkstad och hemska utgifter men det är som man väljer när man köper bil.

Mängder av läsbar literattur

Upplysningens tidevarv. Man kunde tro att vi är inne i en sån nu. Visst är det så, medan somliga tycks drömma i sin egen lilla trygga värld och förbli än mer lurade och oförmögna till argument som motstånd läser man själv literattur man lyckas komma över på ett eller annat sätt. Hämtade bok nummer ett i veckan men bok nummer två kan komma att dröja innan man skaffar. Bokus bajsus beställer man ju aldrig mer ifrån när de är så sketna att skicka med FEL! Leverantörer!!! Vilka alternativ till postorderföretag som har nedanstående literattur får man mest sannolikt leta efter. Dödlig psykiatri kan kanske beställas ifrån utgivande förlag? Det återstår att se. Ska i vart fall bli intressant att läsa vad den författaren har att säga men så mycket kan ju nämnas finns ett klipp där författaren talar om hur många som i USA dör av mediciner och då främst dess biverkningar. Lördag och man har härlig sovmorgon. Ska lite senare kolla upp bilen och se ifall man får till värmen och tempmätaren.

Sista bilden är något från en glass förpackning man köpte förra helgen, glass med protein tillskott av tillverkaren till Aloe Vera drycker. Enkelt och lite humoristiskt uttryckt kan man citera något med "Du är unik  (precis som alla andra)"

söndag 4 februari 2018

Mer fakta böcker kanske

Gjorde beställning på en av två böcker. Kan bli intressant läsning under senvintern och våren. Vi lever i en tid när fakta ställs mot falsarium och det är ju alltid intressant att läsa vad många andra kanske inte får tillgång till, av olika skäl. Man förmodar att författaren inte är helt ute och cyklar och att allt kanske inte kan tas med, som uttrycket lyder "man kan inte tillfredsställa allas drömmar och önskemål". Vill man ha det så eller ställer de orimliga kraven får man allt leta vidare och internet kan ha en hel del. Läser för närvarande boken "vaccinationer: risker och skador" vilken är omfattande om än inte helt tungläst även om den innehåller 346 sidor. Någon student är man inte utan helt enkelt lite mer än "allmänt intresserad" milt uttryckt.  Dödliga mediciner och organiserad brottslighet innehåller inte mindre än 435 sidor med register. Kan bli drygt att mala igenom men aldrig parallellt med "vaccinationer...". Det är omöjligt.

Nåja, söndag och solen skiner trots -10 grader. Skönt att ha varit ledig i dagarna tre. Lär säkert kännas tungt att åka till jobbet i morgon.
Beställer ALDRIG mer ifrån Bokus!!! (Bajsus? JA!) KLANTSKALLAR!!! När man skall ha hemleverans är det DET som avses med hemleverans vilket tydliggjordes men de arroganta mindre bemedlade lyckades skicka paket med avfallet postnord. Kicka ut detta danska avfall tillbaka till smorrebrodland så kan de sitta och fjanta med sitt. NEJ! Skall det vara skall det vara BEST hemleverans 18-22! De är de enda pålitliga åtminstone från rätt företag! Sedan kan andra klanta sig bäst de vill. 

fredag 2 februari 2018

Lite bra kan man unna sig

Så efter besvikelsen i skithålet blev det mor sedan en lämplig luddag en kombinerad lunch och middag som man ofta gör när man är ledig och fri! Oftast lördag och söndag men idag är det MIN dag och absolut INGET annat! Luddag blev liknande den på bilden. Sedan behöver man inte mer. Det man insett för länge sedan ja sedan barnsben är att man är unik och suverän därmed finns det ingen som duger som ens livskamrat oavsett! Därför förblir man singel solo livet ut och för mer än 25 år sedan fattade man beslutet att så måste förbli till livets ände. Klarsynthet, logik, intelligens och mycket mer är vad tyvärr många förlorat. Skönt att så aldrig blir fallet. Hörde någon dåre gapa i högtalare utomhus då det olyckligt nog är något bilrally i samhället. Nåja, nu är det fredag och man får väl se hur helgen blir.

Trafikverket ett skämt!

Det är förkastligt att skithål stavas Umeå. Det borde stavas som man uttalar det. En atombomb över hela skithålet som planade eller "fasade" ut hela ytan och kunde byggas något bra på. Det ser man fram emot! En mardröm som besannats är som det ser ut idag! Avfall ser ljusår bättre ut än detta skithål. Ploga? Nä vinden drar och driver snön fram och tillbaka så någon Snöröjning har sällan eller aldrig skett där! Sand eller grus mot halka? Nä då kallnar kaffet och sedan är det durt åsså sedan är det tungt och fordon kan ju gå sönder så det blir inget av. Alla ska ha kapital men ingen vill eller kan jobba, fräsch taktik hos arbetare och chef.