måndag 19 februari 2018

AIDS CANCER DÖD

Otroligt! När somliga har aids, cancer och andra dödliga sjukdomar och har DÖTT! Må denna planet explodera i partiklar inatt. Less på allt och mer därtill.

HUR har det gått åt helvete totalt för en by som Vännäs!?!? Det finns totalt INGENTING kvar. Snart har hela Sveriges asylanter och romer och övriga bosatt sig här och alla etniska svenskar deporterats med tvång eller fri vilja. Då får vi antagligen läsa om vad som händer om det inte blir ett tredje (Stockholms förort) och inbördeskriget blir vardagsmat.

Efter 40 år förvandlades "köpingen" till byn med de levande döda! Dags att börja se sig om efter annan ort att flytta till under detta år!

1 kommentar:

  1. ÅH FY KRISTYRDOM ISLAM Å ALL VEDERVÄRDIG Religion vad äckligt! Tvingades förnedra en själv med att köpa Kronan vit med avfalls smak!!! Fördömda lokala Kånstig sum som inte har Kapten vit så att just jag kunde köpa den. Kunnt ju int åka till schtan å hannel så he blev kånstigsum å nån liter vita giftet å en glassburk Salmiakki. He va som klåån att mix av Glukosamin å Askorbinsyra ä se äffäktiw mot flunza hä va änn nyheit! Hä jälpt då mot hosta i alla fulla fall.

    Nu väntar man in chvå pakäjta å sen får änn si va hä bli.

    SvaraRadera