söndag 4 februari 2018

Mer fakta böcker kanske

Gjorde beställning på en av två böcker. Kan bli intressant läsning under senvintern och våren. Vi lever i en tid när fakta ställs mot falsarium och det är ju alltid intressant att läsa vad många andra kanske inte får tillgång till, av olika skäl. Man förmodar att författaren inte är helt ute och cyklar och att allt kanske inte kan tas med, som uttrycket lyder "man kan inte tillfredsställa allas drömmar och önskemål". Vill man ha det så eller ställer de orimliga kraven får man allt leta vidare och internet kan ha en hel del. Läser för närvarande boken "vaccinationer: risker och skador" vilken är omfattande om än inte helt tungläst även om den innehåller 346 sidor. Någon student är man inte utan helt enkelt lite mer än "allmänt intresserad" milt uttryckt.  Dödliga mediciner och organiserad brottslighet innehåller inte mindre än 435 sidor med register. Kan bli drygt att mala igenom men aldrig parallellt med "vaccinationer...". Det är omöjligt.

Nåja, söndag och solen skiner trots -10 grader. Skönt att ha varit ledig i dagarna tre. Lär säkert kännas tungt att åka till jobbet i morgon.
Beställer ALDRIG mer ifrån Bokus!!! (Bajsus? JA!) KLANTSKALLAR!!! När man skall ha hemleverans är det DET som avses med hemleverans vilket tydliggjordes men de arroganta mindre bemedlade lyckades skicka paket med avfallet postnord. Kicka ut detta danska avfall tillbaka till smorrebrodland så kan de sitta och fjanta med sitt. NEJ! Skall det vara skall det vara BEST hemleverans 18-22! De är de enda pålitliga åtminstone från rätt företag! Sedan kan andra klanta sig bäst de vill. 

3 kommentarer:

  1. Tog bort Failbook Lite.

    Boogle Törs inte frångå "del i ett för operativsystem och hårdvaru leverantören vinnande koncept" men det gör Boogle, Fakebook, Blindstagram som övriga bozoägda "socialcase medier" till operativsystemets "nyttiga idioter"!

    Och nyss försökte Bozo med något för att säga "kritisera inte Bozo för det tål inte Allah och Muhammed" sicka diktaturfasoner!

    SvaraRadera
  2. Har ju diabetes typ 2 och möte idag på morgonen med en "diabetes sköterska" och det lär väl bli mer medicinering från deras håll när de är gynnade på ett eller annat sätt av industrin. Man vet ju vad man vet. "De" vet ju som bekant lite eller inget om bakgrund, allergier, överkänslighet, orsak och verkan till diabetes från fall till fall. Det utgår ifrån här och nu men att man körde kroppen så i botten har ju sina orsaker och då ska ju tilläggas att 2010 var man med om något som skulle ha fått en helt annan utgång men pga parasiter drevs galnare än galna kosjukan och naturligtvis den stress och panik som uppstod var mest sannolikt den utlösande faktorn för att man skulle drabbas av diabetes typ 2 då det är stressrelaterat. Nåja, man får väl se vilken vändning det tar.

    SvaraRadera
  3. En fråga man kunde ha ställt sig var VEM FAN LÄSER AVFALLET Västerbottens Kuriren!? Vid närmare eftertanke har man själv svaret; det framgår av kommentarerna till varje artikel! Sådana avfall kan gott läggas ner till förmån för en neutral tidning med endast händelser, nyheter utan vinklar och allt utom egna åsikter, vinklar eller några som helst politiska infallsvinklar! Då hade det varit bäst. Det är orsaken varför man knappt läser rubriker i somliga avfalls tabloider.

    SvaraRadera