fredag 23 februari 2018

Som sagt och var

Försändelsen kom på förmiddagen idag med den efterlängtade produkten i två förpackningar. Tog lagom lunch och efter den blev det premiär för några droppar Vademecum i ett glas kokat avkylt vatten och - det kändes helt fantastiskt! Det måste vara år och dagar sedan man hade en flaska sist  (med sprucken kork och gulnat innehåll!) Den har man för sig att någon i familjen fick eller så tog den helt sonika slut. Hur som helst, nu har man två flaskor och de lär räcka långt. Så med husapoteket nästan på topp kan man känna sig lugn, trygg och lycklig.

2 kommentarer:

  1. Ha ha ha! "Får inte sväljas" VAD I HELVETE ska det då ge för effekt!?!? Har svalt då man tog på sockerbit, sväljer då man tar i vatten. Det enda är att det är utrensande (toxiskt?) vilket bara är bra! Det är klart kanske är riskabelt för invärtes skador men det är ju vid upprepade tillfällen såsom 2 eller flera gånger per dag under flera dagars tid. Möjligen. Men okej det rensar ut det mesta, vilket kan uppfattas botande och det får nog inga preparat göra (ajja bajja inte utmana läkemedelsindustrin!) det går nog ut dit det ska om man gurglar och inhalerar genom ångbad. Nåja, bra är det i alla fall. Att det innehåller alkohol visste man inte kanske teknisk sådan och då är det högst olämpligt att svälja. Det gör klar skillnad.

    SvaraRadera
  2. Sent om äppelcider gick man och handlade. Man måste ju ha livsmedel till veckan och ett tag framöver. Tog fram nya styrlappen och QR kod avlästes det gick utav klåån och snabbare än på gamla lappen som hade streckkod! Då vet man ju det. För närvarande tar man det lugnt och kopplar av och lyssnar på musik gamla goda bitar från 70 talet. Bachman-Turner Overdrive ja man har ju ett par discar med idel fina bitar. Håmänn si pöjka!

    SvaraRadera