måndag 19 februari 2018

Hyckleriet tar aldrig slut

Född och uppvuxen med bra och framförallt RIKTIGA produkter blir man uppriktigt chockad när produkter man använt inte längre finns. Emsersalt, Vademecum och Trafuril. Det är den onda läkemedelsindustrin som ligger bakom allt. Det är man övertygad om. Varför skulle annars fantastiska produkter som funkar och botar bytas ut mot placebo avfall?

Tack och lov! Finns produkter på internet och då finns möjligheten att beställa vilket man gjort med Vademecum. Det är ett måste i det personliga apoteket. Så nu är två förpackningar på väg. Människor skall bli frisk inte skuldsättas över öronen på placebo avfall!!! Krossa avfallet och återbörda det bästa av det bästa.

Naturligtvis vet man att Emsersalt inte tillverkas längre men man fick tag på "receptet" för otalet år sedan och tillverkar själv efter husbehov. Det är perfekt. 
Ser dock ut som att NÅGOT avfall gör att man inte får det man beställt! Helvetes jävla skit!!! 
Ringde postorderföretaget och MAIL adress var felaktigt angiven (klantskalle en själv!) Man hade väl bråttom eller om det var blixt irritationen som utgjorde det hela men det är korrigerat och det lär dyka upp imorgon (23/2). Då är en bra framtid räddad! 

1 kommentar:

  1. Ja fan Trafuril (eller hur det stavas, har bilder på förpackning som flaska men inte tillgängliga) var framtaget för människor med reumatologiska besvär. Vet inte hur farsgubben fick tag på den men effektiv var den! Likaså Emsersalt och Vademecum. Idag har man hemgjord Emsersalt och Linnex liniment och snart Vademecum. Helt jävla fantastiskt! Sedan får övriga populationen hålla sig med knappt symtom täckande medel med biverkningar från läkemedelsindustrin. Idag finns ersättning för många mediciner och fler lär "upptäckas" i framtiden.

    SvaraRadera