onsdag 21 februari 2018

Någonting positivt i alla fall

Känns skapligt mellan host och nysattacker. Fick känslan av skämt redan i januari när körkortsförnyelse kom och man tänkte "det är fel tidpunkt borde vara när det var taget och inte tidpunkt för lämplighetsintyget" Nåja, nu har man det hemma i förvar där det ska vara. Vad QR kod är till för nytta kan man fråga sig då affärer har streckkodläsare kanske är det QR kodläsare i dem med? Det vet man aldrig förrän man handlar och det har man inte möjlighet till i nuläget. Väntar försändelsen ikväll och hoppas den anländer sedan får man se dröjsmål med det andra eller ifall det bara var en enda bluff eller liknande Snusbolaget.se med fördröjning och borttappat. Då vet man ju det. Även om det skiljer hundratals kronor mellan där man beställer ifrån och andra leverantörer/ postorderföretag tar man hellre det säkra före det osäkra. Liten liknelse: med bil går det som på räls man startar åker dit man ska tar den tid det tar åker sedan tillbaka och det tar den tid det tar utan problem och incidenter. Man tar bussen som billigare alternativ och får vänta länge och väl sedan har bussen sin linje vilken gör att man tvingas åka genom byar och annat och är tillbaka åtskilliga timmar senare kanske tar en halv dag! Då föredrar man bilen alla gånger!

Skillnaden mellan leverantören man beställer från är att man kan få hemleverans samt alltid fraktfritt och dessutom tryggt och säkert! Det uppskattas framför billigare alternativ!

Uppdatering

Man slutar sällan förvånas. Personligen är det julafton när paketet anländer! ÄNTLIGEN! Nu är det bara att prepa och behandla hälsan så ordnar sig det andra eller som det egna uttrycket lyder: inget ordnar sig av sig självt det är ALLTID den egna individen som jobbar på det och glömmer vad den gjort för att senare tro att det löst sig självt men så är aldrig fallet! Och kapitalet på fredag - vilken lycka! Även om utgifter slukar delar av den överlever man en månad till.

Aj- aj!!! Illa illa. Lotionen innehåller citron syra och oavsett är det något som framställs av svart mögel! Därmed ryker den från badrumshyllan omedelbart! Det borde framgått i företagets annons med stora bokstäver som VARNING!!! Citron Syra! Därefter får folk själva ta eget ansvar och få veta vad citron syra är. Det bör vara medföljande innehållsdeklaration!

1 kommentar:

  1. Vet inte om lotionen är avsedd för kvinnor då det luktar tvål men man får väl prova och se hur den funkar, när man var barn var det hygienartiklar föräldrar köpte man tvingades använda. Det är väl orsaken att man inte bryr sig även om doften ogillas, man får väl se till funktionen. Örttabletterna var okej och nu har man både vattnet och frukostflingor, D vitamin och kroppslotion samt pastiller. Nöjd? Jo, sedan får man se.

    SvaraRadera