lördag 10 februari 2018

Mängder av läsbar literattur

Upplysningens tidevarv. Man kunde tro att vi är inne i en sån nu. Visst är det så, medan somliga tycks drömma i sin egen lilla trygga värld och förbli än mer lurade och oförmögna till argument som motstånd läser man själv literattur man lyckas komma över på ett eller annat sätt. Hämtade bok nummer ett i veckan men bok nummer två kan komma att dröja innan man skaffar. Bokus bajsus beställer man ju aldrig mer ifrån när de är så sketna att skicka med FEL! Leverantörer!!! Vilka alternativ till postorderföretag som har nedanstående literattur får man mest sannolikt leta efter. Dödlig psykiatri kan kanske beställas ifrån utgivande förlag? Det återstår att se. Ska i vart fall bli intressant att läsa vad den författaren har att säga men så mycket kan ju nämnas finns ett klipp där författaren talar om hur många som i USA dör av mediciner och då främst dess biverkningar. Lördag och man har härlig sovmorgon. Ska lite senare kolla upp bilen och se ifall man får till värmen och tempmätaren.

Sista bilden är något från en glass förpackning man köpte förra helgen, glass med protein tillskott av tillverkaren till Aloe Vera drycker. Enkelt och lite humoristiskt uttryckt kan man citera något med "Du är unik  (precis som alla andra)"

2 kommentarer:

  1. Så var man igång med vattenkokning igen sen någon timme tillbaka. Konsumerar det också själv och det känns utmärkt! Det kommer att bli cirka 42 liter sammanlagt och det är klart värt tiden det tar att göra. Sedan är det ju helg så det har man igen under veckan som kommande veckor. Växterna mår bättre av det vatten man kokar för att sedan naturligt låta svalna till rumstemperatur en del av dunkarna kommer man att lägga in i kylen. Det här upptäckte man för åtskilliga år sedan. Att man sedan brukar en del själv är bara naturligt sedan fyller man på i akvarierna samt lite aqua safe så att det finns vitaminer och näringsämnen för fiskar, snäckor, räkor. Själv får man i sig genom livsmedel och kosttillskott och medicin. Så var det är det och förblir det. Trevlig helg.

    SvaraRadera
  2. Klart för cirka 20 minuter sedan. Vad? Ja vattenkokningen så klart! Nu finns cirka 42 liter fräscht vatten till växter, avkylning naturligt sedan får en del stå i dunkar annat i en hink, ytterligare annat till akvarierna och två dunkar hamnar i kylen när de svalnat tillräckligt. Kan aldrig kalla det destillerat utan urkokat för lämpliga ändamål. Känns tungt att göra så mycket mer. Får se ifall energi finns till termostatbyte.

    SvaraRadera