söndag 25 februari 2018

Äntligen åh äntligen!

Igår lördag tog man bilen och åkte till schtan då en viktig produkt var helt slut. Man fick tag på rätt volym och åkte vidare för att få tag på glykol till bilen. Temp mätaren stod helt rätt och vid närmare eftertanke måste det tidigare felet berott på att kylsystemet var fullt med kylarvätska. Nåja, i affären fann man en del annat av behov vilket framgår av bilderna nedan. Gasolköket saknar butangas behållaren men den får man leta någonstans. Det viktigaste var glykolen sedan gasolköket eller brännaren, ifall man blir nödställd utan el, värme och tillgång till färskt vatten. Då lär man åtminstone klara sig ett tag. Det och en del andra saker lånas a l d r i g ut någonsin! ! !

I övrigt blev det hudvårdsartiklar samt en bordstablett, pumptvål och doftförbättrare. Två handkräm tuber en för hemmabruk och en att ta med till jobbet då deras luktar illa. Så begav man sig hemåt nöjd.

1 kommentar:

  1. I morse var det -27°C igår lite lämpligare -17°C. Förutom bilderna köpte man tillbehör till Sodastream maskinen ja, någon soda tillsats som vardera räcker till 20 liter alltså koncentrat. Ja någon smak ger det inte snarare känsla av fräscht bubbelvatten. Flaskans gängor passade till maskinens. Ransonen på tobaken man köpte förra månaden blev för snäv, men då hade man en utgift som man slipper denna månad tack och lov! Det ser ut som att det kanske inte blir något bränsle till bilen denna månad, det känns för kostsamt. Livsmedel och annat kostar för mycket så man får se hur man gör tids nog i mars. Naturligtvis suger det kuk att lön inte på långa vägar räcker till det nödvändigaste!

    SvaraRadera