tisdag 20 februari 2018

Skrattretande galenskaper!

Förutom idiotregering, stolpskottsminister, stolpskottsmyndigheter, okänd siffra procent helgalna så finns det fler. Alla har inte alla hästar hemma, flingpaketet är inte fullt, hundra kronor räcker inte till en Volvo V 60 osv. Varm korv med bröd och sand är gott tycker Daniel Doppsko och Nisse skrotar hela dagen.

Vad som tillför en skrift, insändare eller liknande tillför helheten så länge det är relevant. Själv struntar man i mycket och det mesta som varken intresserar eller infinner sig det minsta relevant! Finns volymer på såssiala medier. Sedan finns rena avfallsutrymmen för lika avfallsindivider!
Relevans finner man när produkter av intresse nämns, länkar till webbplatser med intressanta händelser och nyheter gällande hälsa och ohälsa, miljöproblem, miljöföroreningar och rena miljö och hälsobomber tas upp i artiklar. Självklart lever man inte kliniskt fri från hälso och miljö problem. Ibland kan man tvingas uppleva vad som vid noggrann eftergranskning fick resultat katastrof.

Visst äter och dricker man onyttigt men även nyttigt och när nyttigt kan vara 60-85% kan 15-40% onyttigt väldigt sällan knappast framstå eller komma att bli någon akut katastrof. Det har funnits de som varit sk renlevnadsmänniskor och aldrig brukat eller konsumerat varken tobak, alkohol eller ohälsosamma livsmedel. De finns inte kvar i livet. Antagligen gick de efter dåtidens kost rekommendationer och dessa har vid senare tids forskning, efterforskning och ytterligare forskning visat sig vara närmare dårars förslag än någonsin nyttigt eller det minsta hälsosamt! Bara på de år som passerat sedan 2010 har volymer av forskning vänt upp och ner på hela resultat av tidigare forskning och en av dussintals böcker som gjort det är den som finns i ägo "hotet mot din hjärna" av David Perlmutter. Vad man finner sämre är att glutenfritt alternativ är för många för dyrt, lägger man sedan till alternativa tillskott och hälsosamma drycker skjuter kostnaderna i himmelshöjd för normala familjer med fåtal eller värre många barn! Alla i landet är varken höginkomsttagare, arvtagare av kapital eller miljonärer. Därmed tvingas delar av landets population leva på minimum kapital och köpa det billigaste och sällan gratis och bibehålla dålig hälsa, vara ytterst mottagliga för flora av sjukdomar och skador samt med bidrag få möjlighet till vaccinationer som kan leda till död. Det finns uteliggare, missbrukare, de av anledning tvingade att konsumera mängder anti-depressiva läkemedel mfl mfl. Dessa som är lika mycket människor kommer aldrig att ens få höra om att det finns alternativ och hälsosamt liv.

Rättvist? Det var, är och förblir ett substanslöst ord i varje enskild utsidares liv! Så var det är det och förblir det.

1 kommentar:

  1. Det finns verkliga aktioner att utföra på terrorister. Vad de består av? I dagens samhälle kan man avslöja noll för att förhindra att helt i onödan tvingas bli åtalad, skaka galler men så mycket kan sägas är ju att man helst sett eller hört att den i landet aktuelle fått smaka av PM och JA's medicin i n n a n dådet då hade det aldrig inträffat.

    Har kokat vatten ikväll slutade för någon timme sedan. Det går åt en hel del till växter, akvarier och en själv. Väntar på morgonkväll och (antagligen) försändelsen. Ska bli skönt att ha tillgång till silvervattnet, tillskott och det andra så att man kan bekämpa sjukdomar, inflammationer och rensa kroppen och knoppen på det som gör att man insjuknar samt preparera mot eventuella andra nedbrytare. Får se när andra försändelsen anländer blir naturligtvis att hämta då inget annat alternativ fanns tillgängligt. Livet suger absurt groteskt katastrofalt i små byar. Tur att det finns l i t e bra som är bäst!

    SvaraRadera