torsdag 22 februari 2018

På bättringsvägen kanske?

Fy fan vilken kyla -25 grader för närvarande. Känns allt annat än inbjudande till utomhus vistelse. Som tur är jobbar man sedan 3 år inomhus och inte fastighets med alla utomhusuppgifter. De fick man mer än nog av 2010-14 man var den ende att lämna för en helt annan verksamhet och arbetsuppgift medan övriga stannade kvar vilket är skillnaden på barn och vuxna. Visst, till och från jobbet tvingas man utomhus men det rör sig om resor med tyvärr pga katastrofala till skapliga kommunikationsmedel! Det är en av anledningarna att man insjuknar samt brist på motståndskraft! Men man gör vad man förmår för att reparera och upprätthålla hälsan. Tyvärr är också att man bara är en vanlig låginkomsttagare så förbättringstillskott blir det ytterst begränsat med. Tack och lov är man ensam och ingen familj med barn det hade varit helt ohållbart med VAB, sjuk själv, fru sjuk, mera VAB även om två inkomster aldrig hade skadat!

Nåja, nu är läget som det är och en beställning iland så att säga sedan får man se vad som händer och fötter med det andra. En sak är säker och det är att hand och kroppslotionen blir lämplig present till någon som vill använda den. Så löste man det - redan igårkväll. De andra produkterna konsumerar man själv ja vattnet, flingor, vitamin och halstabletter. Vilken tur att man har Glukosamin och askorbinsyra hemma! Testade dem tillsammans i ett glas kokat avkylt vatten och det tog en förvånande vändning! Rethostan är borta liksom större delen infektioner och inflammationer åtminstone känns det så och bättre ska det bli. När det kommer till naturliga ämnen som bot mot sjukdomar utan potentiella biverkningar eller farliga dito tar man kallt i beräkning att verkan dröjer timmar upp till dagar men när de verkar gör de det så rejält att man märker det och att det var väl värt väntan! Så var det är det och förblir det!.

1 kommentar:

  1. Förr om tiden förtärde man mängder med sånt på bilden. Det är det väldigt sparsamt med i dessa tider. Del av orsak och kanske främst betydande är att man upptäckte att man har diabetes (samlingsnamn) typ 2. Enligt en nätsajt (tyvärr ingen länk!) är några av de första tecken på diabetes typ 2 bl a mörka hudpartier eller om det räknas som svampangrepp? Vilket som är det intressant läsning likaså artiklar om framgång i forskningsstudier där naturläkemedel, örter, bär, juicer och allsköns annat hjälper och ibland rent botar dödliga sjukdomar! Naturligtvis är det hot mot läkemedelsindustrin och deras miljard kapital förtjänster på svaga, lätt sjukdomsmottagliga "medmänniskor" men de i denna industri är lika mycket människor som robotar i kemikalie industrier! Oavsett familj betraktar man dem alltid som vad de förtjänar empatidöda utomjordingar. Så är det bara.

    SvaraRadera