fredag 2 februari 2018

Lite bra kan man unna sig

Så efter besvikelsen i skithålet blev det mor sedan en lämplig luddag en kombinerad lunch och middag som man ofta gör när man är ledig och fri! Oftast lördag och söndag men idag är det MIN dag och absolut INGET annat! Luddag blev liknande den på bilden. Sedan behöver man inte mer. Det man insett för länge sedan ja sedan barnsben är att man är unik och suverän därmed finns det ingen som duger som ens livskamrat oavsett! Därför förblir man singel solo livet ut och för mer än 25 år sedan fattade man beslutet att så måste förbli till livets ände. Klarsynthet, logik, intelligens och mycket mer är vad tyvärr många förlorat. Skönt att så aldrig blir fallet. Hörde någon dåre gapa i högtalare utomhus då det olyckligt nog är något bilrally i samhället. Nåja, nu är det fredag och man får väl se hur helgen blir.

2 kommentarer:

  1. Trams från Google som inte begripit att LG L FINO, Samsung Galaxy S4 mini och Windows 10 allesammans ÄR MINA! Hoppas det blir klart så att oavsett var eller vad man än loggar in på skall inga dumheter komma från google! Så var det sagt.

    Har starka funderationer på att avsluta Fakebook kontot nackdelen är hur man då ska finna bra och nyttiga sidor som länkar? Önskar verkligen att något nytt "såssial media" kan öppna som klipper allt med google, Fakebook, Minstagram som övrigt avfall dit gruppen man är medlem i på fakebook kan "flytta". Fakebook kapitalism imperium tjänar tillräckligt ändå! Nej, krossa lobbyisterna, kapitalisterna och naturligtvis Bilderberg gruppen. Det kunde lösa världsfred och släcka allt oroligt skapat av denna ondska för det är den verkliga som enda ondskan på planeten!.

    SvaraRadera
  2. Ja ha ha ha en skara patetiska förvuxna barn har belägrat samhället "söla lallybill ä lolit". Använder något bränsle som luktar en blandning av avfall och mögel. Något jävvla rally behövs inte!!! Helt onödigt och bortkastat för allmänheten men det är väl någon mb politiker som lovat att det får hållas denna helg och personligen bekommer det en inte de kunde dock ha fått hållit till kilometer eller någon mil utanför centrala samhället. Det hade varit bäst. När man var liten imponerades man av "brum brum" och "örn-örn-örn" men det var för 43 år sedan. Det enda man kunde ha behövt var spiken i däcken eller dubb som det heter. De är rätt lagom höjd på så att bilens grepp hade varit optimalt styrning och acceleration. Förvisso funkar det bra med fotbroms på framhjul och handbroms för bakhjulen då stannar fordonet nästan på fläcken! Man är nog ganska ensam om att använda den metoden som privat bilist. Nåja, var och handlade så nu klarar man sig ett bra tag framöver. Härligt med lördag! 🐠🐚🐙🐌🐟🐬🐳

    SvaraRadera