fredag 19 januari 2024

Fredag 19 Januari 2024

Igårkväll provade man att starta bilen utan resultat, tog loss batteriet in till värmen för att ladda lång laddning och provade starta bilen i morse.
Naturligtvis startade den inte vilket berodde på olika faktorer när batteriet hade 12,29 volt. Har gjort vad man kan för att få ut kondens ur tanken vilket bidrar till att den inte startar. När man med hjälp av motorvärmare och Turbo laddaren fick igång motorn gick den ytterst ojämnt.
Första turen blev till Batterilagret och köpa helt nytt, fräscht och ffa laddat som redo batteri. Om befintliga gamla (minst 15 år) batteriet inte klarar av att starta motorn blir det att byta imorgon. Sedan
för att handla tobak, som man blev utan tidigare i veckan pga idiot hantering!
Åter hemma blev det att köpa k-skydd vilket inte blivit tillfört sedan före jul.
Därpå tankade man full tank vilket aldrig gjorts på något år och därmed har mängden kondens naturligtvis ökat i tanken! Det blev långa turer men det är klart värt det, att "lufta" bilen vilket tyvärr blir sällan. Efter att ha tankat åkte man och handlade för att kunna fylla på i kylen och frysen vad som är konsumtion på.
Så denna dag blev ganska fullbokad trots allt. I morse var det tandläkare och få tag på bettskena som är nödvändig tills man fattar beslut om åtgärder av betydligt dyrare kostnader. Can a biz tro.
"Fick"? naturligtvis får man betala för allt ÄVEN LUFTEN! Som förr var gratis men har den någonsin varit det!? Som barn har man ingen inkomst endast barnbidrag men för att få möjlighet att andas så tvingas människor runt om i världen betala för det. Länder vars befolkning inte har råd att betala tvingas uppleva/utstå "naturkatastrofer" och nederlag. Tyvärr går det inte att kommentera inlägg numera pga sabotörer/terrorister därav skriver man extra långa inlägg som kompenserar och ersätter onödiga kommentarer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar