onsdag 17 januari 2024

Onsdag 17 Januari 2024

Denna vecka erbjuder noll möjlighet att åka till jobbet! Först svinkyla sedan kyla i kombination med lappmögel kaos man inte har ersättning att tvingas utstå! Då är det viktigt att göra vad man kan för att förebygga tidigare misstag.
När man promenerade till apoteket igår var det tillräcklig svinkyla så då blev det användning av Lungplus skyddet. Gjorde utmärkt resultat för man har ingen känning av att man var ute i kylan igår.
Lika god och givande som alltid!
De var faktiskt riktigt goda! Det hade varit intressant ifall butiken tog hem följande
För de experimentella finns sylt eller sås
med söt stark chili vem vet kanske man kan beställa dessa produkter privat inklusive sylten/såsen? Kunde vara intressant att se ifall man fick dem levererade.
Kan de flesta hoppas att det stannar i det landet. Undertecknad tänker "vargen kommer" historien.
Vilket stämmer till 100%! Så man har inte mer än "insatsen" medan kortet är bortlagt i någon låda. Ockerbutiken får klara sig utan ens närvaro.
Det kan man i många fall fundera över när man läser allt om bedrägerier de senaste 13 åren och alla naiva handlingar som hanteringar i detta för parasiter förlovade landet.
Ett av alla misstag man tyvärr begått! Praktexemplar på katastrof beställning. Blåskärm krascher semi frekvent från november 2009 till oktober 2011! Därefter fungerade den felfritt framtill installationen av Windows 10 år 2015.
Elbolaget man varit ansluten till sedan 2001 och är ännu, använde olika förnyelsebara energislag.
24 timmar. 23 timmar och 36 minuter för lång dröjsmål! Märkligt att de lyckades när de lyckades leverera paketet från Morot 🥕 nåja, de kanske råkat ut för liknande man läst om som drabbade b la PostNord. Blir att försöka köpa i affär istället. Leverantörer saboterar oftast för postorderföretag så att kunder blir missnöjda. Can a biz tro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar