onsdag 31 januari 2024

Onsdag 31 Januari

Sammanfattning av dagarna hittills.
I måndags blev det labb och prover hos hälsocentralen inför läkarbesöket måndag 5/2. Vilken man vet på förhand kommer att bli sedvanligt samt bakslag som alltid! Blev tvungen att efter labb åka till verkstaden när bilen återigen drabbades av bränsleläckage! För tredje gången och mindre än 6 månader som det höll tätt. Passade på att ta bilder på hur "fint" det är med möjligheter i hålan man bor i.
Tala om ett enda idiotiskt spektakel för mindre bemedlade, familjer som "familjefest". Något miljöaktivister kunde total sabotera tycker man men det är inte tillräckligt "stort och mediebevakat" så att de skulle få lika stor uppmärksamhet som i storstäderna.
Halkbekämpning har varit ordentligt eftersatt och lär bli permanent hela senvintern när snålheten bedrar visheten och latheten har starkt fäste i företag.
Mer ofta möts man av detta. Som tur är är man försedd med rejäl lykta som lyser upp där det dessutom är gropigt, ojämnt isigt som läge att bryta armar och ben av sig. Tyvärr har man bott i hålet över 45 år och mängder av försämringar har man reflekterat över som kommunen använder skygglappar mot.
Ginza hade leverantör av vevradio man kunde hoppas att det varken var norrbutik eller beredskaps kompaniet när sannolikheten att få dessa levererade öht kan bli lika troligt som att inflationen upphör, bedrägerier minskar eller att kriget i Ukraina aldrig har hänt. Can a biz tro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar