söndag 28 januari 2024

Söndag 28 Januari Bilen

Visst blev det batteri skifte för bilen slutligen efter alla dessa år av omöjliga provstarter utan resultat varvid man tvingats använda sig av 2 stycken Jump start apparater och det pga något så idiotiskt som för litet avstånd i brytar spetsar! Skiftade i alla fall batteri där det gamla ersattes mot det nya, dra igång bilen har man gjort åtskilliga gånger och då har det varit det enda som varit nödvändigt.
Det var nätt och jämnt den startade ändå! Slog flera slag utan att starta men slutligen startade motorn. Kanske dags att försöka sälja bilen när det man behöver är ett underhållsfritt fordon som startar när man behöver det! Utan problem eller komplikationer, underhåll eller dryga ekonomiskt blödande reparationer! Tanka, fylla på olja och skattebefriad som besiktingsbefriad. Då hade man kunnat ha något år 2024!
Tacka satan för att polskydd satt fasttryckta så att det sa plopp när man lossade dem för att kunna trä på kabelskor och skruva fast dessa. Den röda för pluspol ligger antagligen i skyddet under motorn medan den blå sitter på minuspol på gamla batteriet.
Kan bli större åtgärder närmare sommaren för att se ifall man lyckas komma åt delar av problemen som är nu.
Så vad är meningen med några som helst åtgärder alls när det mesta visat sig vara bortkastad tid att genomföra. Allt emballeras ändå och förbränns! Det vet man. Naiva idioter kan tro att de gör någon som helst nytta men självbedrägeri är mångfacetterat och världsvida utbrett. Can a biz tro.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar