måndag 1 januari 2024

Måndag 01 Januari 2024 Friskt och Klart

Hälsad eftermiddag! Visst involverar man väder och temperatur i rubriken. Så hade vi passerat katastrofåret 2023 vad passade då bättre än att man beställde en pizza och avnjöt den i hemmets lugna vrå.
Just idag är det sedan åtskilliga år tillbaka utlyst internationella pizzadagen och när man sällan unnar sig speciellt mycket generellt passade man på vid 14 tiden tidigare i eftermiddags.
Vinylskivor var det ett bra tag sedan man spelade när stereo anläggning står utan att man orkar använda den, skivor står i förvaring och de håller längre ju mindre man spelar dem! De flesta har man ändå överfört till till både CD-R och Mp3.
Tre av CD-R skivorna man spelar för närvarande är Audio CD konverterade till Mp3 och ihopsamlade till de på bilden. Det är skönt att slippa byta skiva och kunna avnjuta flera skivor efter varandra vilket är en klar fördel med att konvertera Audio CD skivor till Mp3! Visst har man skapat innehållsförteckning till samtliga.
Skönt att ha en bostad att bo i när man ser temperaturen ute och tidigare idag var man ut och styrde bort snö bakom bilen samt kopplade ihop keramiska värmefläkten med skarvkabel så nu kanske möjligheten finns att få bakrutan mindre immig och förhoppningsvis mer klar sikt när elslingor tycks ha lagt av. Can a biz tro.

Det bet ordentligt i fingrarna den korta stund man var ute men tillräckligt ändå. Och allt är som det är men fjärran från det ska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar