lördag 27 januari 2024

Lördag 27 Januari 2024

Reflektioner av vad man läser på diverse sidor på nätet. Volymer av bluffar och bedrägerier, urusla stavfel och mycket annat som man ibland skrattar åt, ibland bläddrar förbi i ren irritation.
Skärmdump från HP Probook 430

Sicken helvetes tur att man varken är ansluten till några som helst "såsiala medieplattformar" (medvetet ironi stavat!) eller skaffat några som helst streaming tjänster. Som antisocial livet igenom har man inget som helst behov av de förstnämnda man får tillräckligt nog av sociala kontakter via jobbet och i stad och samhälle! Orkar se nyheter och eventuellt något program så länge man har kaffe i koppen eller avnjuter någon dessert, fika eller glass men det är allt!
Skärmdump från Doogee S59

Exakt vilken av dessa växter är Silver kalla egentligen!?!? Har 2 liknande växter varav 1 hade blomma medan den andra ingen blomma hade alls. Hade varit intressant att få veta av någon expert.
En butik man handlade i för cirka 14 år sedan och aldrig satt foten i, den är belägen i ett gytter område man helst undviker. Så enkelt kan det vara.
Blir intressant att se ifall bilen startar idag när man har för avsikt att skifta till nya batteriet. Det befintliga hade vid hel laddning 12,29 volt vilket innebär kraftigt mindre än 50% kapacitet vilket kan förklara att motorn inte startar. Intressant även vad RC betyder. Ju mer man vet desto mer har man förklaringar till olika händelser som ögonblick. Can a biz tro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar