måndag 1 januari 2024

Friskt och Klart Varmt och Gott!

Nu verkar det bli ordentligt friskt och Klart ikväll. Det märks klart och tydligt på termometrar placerade i olika fönster.
I vardagsrummet där man har lite läckande drag kring balkongdörren var det tidigare ikväll friskt och Klart. Där har man 2 termometrar dels den digitala trådlösa vars sändare man fick fast tidigare förra året.
Den gamla termometern tråd med endast digital display visar inte tidpunkt utan endast ute respektive innetemperaturen vilket är bra nog när man har klocka på mobilen vilket även framgår av bildfilens namn tiden här var 20:26.
Härligt fönster man köpte till gamla mor för cirka 9 år sedan, hon avled tyvärr förra året och det här fönstret i miniatyr tog man reda på redan för 4 år sedan när hon flyttade från lägenheten. Den passar bra på väggen i vardagsrummet i bostaden.
Tydligen lyckades man få blixtens ljus att hamna precis för minusstrecket i övre displayen för den som är uppmärksam.
Så ska det ju se ut såsom ögat ser displayen! Provade att starta bilen tidigare idag när det var cirka -15°C men den ville inte riktigt trots motorvärmare så det enda man gjorde var att styra bort snön bakom bilen och placera den keramiska värmefläkten och koppla ihop den med skarvkabeln så nu är det gjort. Blir intressant att se huruvida man kan komma att få det att fungera. Can a biz tro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar