tisdag 16 januari 2024

Tisdag 16 Januari 2024

Var hemma igår mådde piss pga hjärtsjukdom man har så även idag. Bådar knappast gott ekonomiskt men det löser man hjärtstopp och död löser man inte!
Idag blev det Forxiga vilken man har kvar kartor av och 3 tuber vätskeersättning när man har slut på jobbet (och enbart fienden till ak!). Absolut nödvändigt för hälsan och bättre välbefinnande.
Klart knäppt att skriva 2*57 kronor och sedan 1 för 57 kronor, men det är klart det ska väl stämma med deras inkompetenta system. Ingen som helst rabatt och därmed räknar man sig aldrig som kund där! Efter det blev det en butik och köp av 
2 påsar mjuk saltlakrits och en ej tidigare köpt kartong med hårda karameller.
Rabarber & vanilj är en godkänd blandning även om den fruktiga rabarber smaken långsamt framträder däremot känns vanilj smaken aldrig av kanske framträder som doft och en "balans" till rabarber smaken?
Saltlakrits påsar kostar 55 kronor styck medan kartongen rabarb&vanilj karameller kostar 65 kronor. Så var det med det.
Blir intressant att se ifall ovädret anländer imorgon och hur man tar sig hem!?  Fick först ett meddelande som löd
Sedan denna något senare
Bilen lär knappast starta när motorvärmare är ställd på 9 och man inte haft igång den sedan söndags, det har varit svinkyla och visserligen har den varit inkopplad och gått igår och idag men när fläktrem tjuter kan det innebära att batteriet inte laddats trots att man körde extra långt i söndags så är det knappast någon garanti för att den skulle komma att starta. Går inga bussar blir man hemma och kan inte göra speciellt mycket åt situationen när även tågtrafiken spårat ur. Can a biz tro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar